Erős Károly irányítja az NBIII-as csapatot

2020/06/29

Horváth Dávid négy évnyi edzői munka után távozott, helyét csapatunk korábbi játékosa, a több mint 400 élvonalbeli meccsen pályára lépő Erős Károly veszi át!

 

A felnőtt labdarúgó csapatunk honlapja számolt be róla elsőként, hogy a 2020/21-es bajnoki szezont Erős Károly irányításával kezdi meg a Monor SE. Az ő neve is ismerős lehet a monori szurkolóknak, hiszen a 90-es évek elején Monorról eligazolva kezdődött Erős Károly profi karrierje, melynek során válogatott mérkőzéseken is szerepelhetett. A csupa szív játékáról ismert középpályás több mint 400 NBI-es meccsen lépett pályára, majd 2009 és 2012 között újra a Monor mezében játszott, miközben az edzői feladatokat is ellátta.

 

 Erős Károly (jobbra) és Varró Zoltán   I   Fotó: Szabó Kriszti

 

Horváth Dávid 2012-ben érkezett Monorra, a felnőtt csapat új játékosa párhuzamosan az U15-ös korosztályt edzette, akikkel bajnoki aranyérmet szereztek. Ezt követően több utánpótláscsapatunk edzői faladatát is ellátta, miközben négy év alatt 91 bajnoki mérkőzésen lépett pályára kék-fehér színekben. 2016 tavaszán ideiglenes edzőként vette át az akkor NBIII-as csapat irányítását, ez egyben játékos pályafutása befejezését is jelentette. 31 évesen bizonyította rátermettségét, így vezetőedzőként kezdett sikeres csapatépítésbe - dr. Selei András sportigazgatóval közösen. A 2016/17-es szezonban ezüstérem, egy évvel később veretlenül megnyert NBIII-as bajnoki cím és az NBII-be való feljutás igazolta az általa vezetett szakmai munkát. 2018/19-ben nem sikerült a bentmaradás, így az idei csonka szezont ismét az NBIII-ban kezdte az általa vezetett monori csapat. Horváth Dávid edzői karrierje szempontjából fontos felkérést kapott, így nyolc év után elhagyja a Monor csapatát. Ezúton is köszönjük az elmúlt évek szép eredményeit, és további sikereket kívánunk!

 

 Horváth Dávid 2016 óta irányította a felnőtt csapatot

 

Köszöntjük újra Monoron Erős Karcsit, sok sikert újabb monori pályafutásához, HAJRÁ MONOR!

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink