Szeptember hónap: 4 mérkőzés, 4 győzelem, 1. hely a tabellán!!!

2016/09/25

 

Zsinórban negyedik győzelmére készült felnőtt, NBIII-as csapatunk az MTK átmeneti otthonában. Abban a tudatban léptünk pályára, hogy amennyiben nyerünk -köszönhetően a riválisok botlásának- magabiztosan vezethetjük a tabellát, valamint leszakíthatjuk a közvetlen riválisainkat, arról nem is beszélne, hogy tökéletes hónapot zárhatunk. Volt motiváció bőven!
 

Ennek megfelelően koncentráltam és magabiztosan kezdtük a mérkőzést, éreztetve ellenfelünkkel, hogy célunk csakis a győzelem. Az MTK több első keretből visszajátszó fiatallal a kezdő csapatában, stílusának megfelelően felvállalta a támadó focit, így egy jó iramú, változatos első fél órát láthattak a nézők. Már több szép akciót vezettünk, amikor a 35. percben Urbán kapott nagyszerű labdát, lefordult védőjéről és Groppioni mellett a hálóba emelt, megszerezve szeptember hónapbeli 5.!! gólját. Félidőben egy gólos vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe.
 

A 2. félidő is jól kezdődött számunkra, amikor Korozmánt egy kemény Sárközivel szembeni belépőt követően, második sárga lappal kiállította a játékvezető. Emberelőnyben és vezetésünk tudatában magabiztosan védekeztünk és veszélyes kontrákat vezettünk. Az MTK fiataljai becsülettel küzdöttek, de a mai napon nem találtak fogást védelmünkön. Ki kell emelni, hogy a kissé felforgatott tengelyünk remekül teljesített, Karacs nagyszerűen helyettesítette Villányit, Tamás Dávid pedig rengeteget dolgozott a középpályán.
 

Összegezve: magabiztos és érett játékkal nagyon fontos győzelmet arattunk egy gyors, lendületes fiatal csapattal szemben. Örömteli, hogy a lehetőség nem nyomasztotta, nem tette görcsössé csapatunkat, hanem inkább ösztönözőleg hatott a keret minden tagját. Ilyen hozzáállás mellett pedig nem lehetett más a mérkőzés kimenetele, mint monori győzelem!
 

Szeptember hónapban 4 MÉRKŐZÉS, 4 GYŐZELEM és VEZETŐ POZÍCIÓ a tabellán. Nagyszerű teljesítmény, soha rosszabb hónapot!

 


 

Gratulálok a csapatnak ehhez a nagyszerű sorozathoz!
 

HAJRÁ MONOR!
ZENGJEN-ZÚGJON...

 

MTK Budapest II. - Monori SE 0-1 (gólszerzők: Urbán)

Csapatunk:

Bozsó - Fazekas, Katona, Karacs, Balanescu - Ficsor, Tamás, Hunya, Bonifert (Kelemen), Sárközi (Miholics) - Urbán (Tóth)

 

Horváth Dávid edzői értékelése:

Nemcsak a három pontnak, hanem a mutatott játéknak is örülhetünk, amivel vezetjük nyolc fordulót követően a bajnokságot. Sok van még hátra, de célunk, hogy jelenlegi formánkat minél tovább megőrizzük.

Please reload

Kiemelt hírek