Fájó pontvesztés hazai pályán az utolsó percekben!

2016/10/02

Remek formában vártuk az NB III 9. fordulójában az alsóházhoz tartozó Hajdúböszörményi TE csapatát. Egy újabb monori győzelemmel stabilizálhattuk volna helyünket a tabella élén, de sajnos nem sikerült élnünk a lehetőséggel, szívós ellenfelünk hazavitt egy pontot a monori sporttelepről.

 

Pedig jól indult a mérkőzés, már a 2. percben vezetést szerezhettünk volna, amikor Ficsor szerzett szemfülesen labdát, de ordító ziccerben fölé bombázott. Az első félidőben kissé kényelmesen futballoztunk, talán az októberi meleg, vagy a csapatok közötti helyezésbeli különbség okán visszafogottabb teljesítménnyel rukkoltak elő a srácok. Ennek ellenére Urbán Gábor villant egyet a 23. percben, és 2-3 védőt kicselezve 15 méterről kilőtte a rövid sarkot (1-0). Vezetésünk ellenére nem sikerült megnyugodni, többször türelmetlenül, kapkodósan oldottuk meg a fontos kulcsmomentumokat.

 

A második félidő elején váratlanul egyenlített a HTE. Egy védelmi megingást kihasználva, Lukács lépett ki ziccerben és nem hibázott (1-1). Az egyenlítő gól kijózanítólag hatott csapatunkra, megújultunk és szebbnél-szebb támadásokat vezettünk. Egy bődületes 30 méteres Sárközi kapufa és egy óriási Urbán ziccer, valamint több veszélyes támadás utalt arra, hogy érik az újabb vezető találatunk. A 71. percben góllá is érett a fölényünk. Sárközi adott remek labdát a végig agilisan és jól futballozó Hunyának, Hunya pedig bevágta a ziccert! (2-1). Jó volt látni, hogy nem álltunk le, és hogy mennyire kreatívak tudunk lenni a támadó harmadban. Hunya megkerülős csellel került ismét ajtó-ablak helyzetbe, de ezúttal hibázott, majd Balanescu kapáslövéssel forgácsolta szét a felső lécet. Sajnos a sok kimaradó lehetőség megbosszulta magát, a 85. percben ellenfelünk szöglethez jutott, és egy megcsúsztatott labdát követően Nagy Péter fejjel egalizált. (2-2)

 

 

Az eredmény már nem változott, így az utolsó percekben kissé váratlanul a Hajdúböszörmény kiénekelte a sajtot a szánkból.

 

Összegzés:
Az elmúlt hetek bravúros győzelmei után most fortuna kicsit elpártolt tőlünk. A levonuló játékosaink csalódott arckifejezése és az ellenfél örömmámora egy döntetlenre végződő mérkőzést követően azonban sokatmondó!


Jó, egységes csapatunk van, és továbbra is vezetjük a tabellát, nem kell csüggedni, nincs is rá idő, hiszen jövő héten nehéz megmérettetés vár ránk.
A válogatott szünet miatt egy megerősített Debrecen otthonából kell elhozni a 3 pontot, hogy közelebb kerüljünk céljainkhoz!

 

Sok sikert hozzá Srácok!

HAJRÁ MONOR!
ZENGJEN-ZÚGJON...

Monori SE - Hajdúböszörményi  TE
2-2 (1-0)
(gólszerzők: Urbán, Hunya)

 

Csapatunk:

Bozsó - Fazekas, Katona, Karacs, Balanescu - Ficsor (Miholics), Tamás (Petrezselyem), Hunya, Bonifert (Illés), Sárközi - Urbán

 

Horváth Dávid edzői értékelése:

Az egygólos előny azért veszélyes, mert egy kis kihagyás, és egyenlít az ellenfél. Csalódottak vagyunk, mert ha 5 perccel a vége előtt győzelemre állunk, azt mindképpen meg kell tartanunk. És ezúttal a szerencse is elpártolt tőlünk, többek között a két kapufánál, de jövőhéten javítani szeretnénk!

Please reload

Kiemelt hírek