Kölyökliga U12

2016/10/02

A Monori SE U-12-es csapata az idei szezonban a Kölyökligában méretteti meg magát. Sajnos az első két forduló különböző okok miatt elmaradt, így a srácok a harmadik fordulóban léptek először pályára. A Felcsút elleni, várakozáson aluli szereplés után sok mindenen változtattunk, így pozitív előjelekkel vártuk a mérkőzéseket.

Mivel a Monor II. és az U-12-es srácok egy időben játszottak, így az U-12-t Farkas Zoltán irányította, akinek ezúton is nagyon köszönöm a segítségét!

 

1. mérkőzés: Mészöly FS – Monori SE 0:2 (Gólszerzők: Tomasek Gergő, Révész Zsombor)

Két azonos képességű csapat mérte össze az erejét. Az első félidőben 1-0-ra vezettünk, majd a második játékrészben is sikerült egy gólt szereznünk, így a küzdelmes mérkőzésen a helyzeteinket jobban kihasználva megérdemelt győzelmet arattunk.

 

2. mérkőzés: Monori SE – FC Dabas 3:0 (Gólszerzők: Bálint Dominik 2, Ágoston Ádám 1)

Az első mérkőzéshez képest visszafogottabb játékkal kezdtünk. A félidei 0:0 után a második félidőben a fiúk összeszedték magukat, valamint a cserék hatékony játékának köszönhetően sikerült egy nagyobb arányú győzelmet kicsikarnunk.

3. mérkőzés: III. Kerület TVE – Monori SE 0:2 (Gólszerzők: Szokola András 2)

Az első 15 perc küzdelmes, de helyzetekben szűkölködő játékot hozott, így a szünet 0:0-val zárult. A második játékrészben is nagy volt a mezőnymunka – sok hibával –, de egy szerencsés és egy szép góllal sikerült megnyernünk az utolsó meccsünket is. A csapat tagjai: Békési Balázs, Urbán Péter, Molnár Milán, Szokola András, Szabó Csaba, Fogarasi Levente, Bálint Dominik, Tomasek Gergő, Kurucz Bálint, Tóth Bertold, Ságodi Kristóf, Ágoston Ádám, Révész Zsombor, Szűcs Dávid, Zsombok Tamás

 

Az összefoglalóért köszönet Szabóné Motyovszki Katalinnak!

 

 

Please reload

Kiemelt hírek