Nagyszerű győzelemmel továbbra is éllovas a Monori SE!

2016/10/10

 

Első helyezettként utaztunk Debrecenbe, ahol éllovasként méltó fogadtatásban volt részünk: az Oláh Gábor utcai Stadionban, nagyszerű körülmények között léptünk pályára, egy jelentősen megerősített Debrecen ellen. Ellenfelünk csapatában több élvonalbeli stabil játékos kapott helyett Verpecz, Takács, Mészáros, Ferenczi személyében, de ez inkább doppingként hatott számunkra, és jó játékkal, 3 pont társaságában távoztunk vendéglátónktól.

 

Az első negyed órában nekünk esett a kis Loki. Több veszélyes támadást vezettek. A három órás utazást követően körülbelül 20 percre volt szükségünk, hogy felvegyük a ritmust, ezt követően kiegyenlítetté, lüktetővé vált a mérkőzés. Az adok-kapokból mi jöttünk ki jobban, hiszen a 26. percben egy Hunya lövést követően, Bonifert pazar mozdulattal értékesítette a Verpeczről kipattanó labdát (0-1). Két jó csapat küzdelmes félidőt produkált, de az eredmény már nem változott, így vezetéssel mehettünk a szünetre. Az első félidő krónikájához még hozzátartozik, hogy Balanescu a 34.percben jelezte, hogy nem tudja tovább folytatni a játékot, helyette hosszú sérüléséből felépülő, nyári igazolásunk, lllés kapott most lehetőséget.

 

A második félidő ott folytatódott, ahol az első befejeződött, kiegyenlített küzdelem zajlott. A komoly élvonalbeli múlttal rendelkező hórihorgas, debreceni támadó, Takács kemény, agilis játékával állandó veszélyt jelentett, és a 64. percben egyenlített is. (1-1). Majd egy megmosolyogtató, és monori szemmel örömteli jelenetsor következett. Az egyenlítést követően a debreceni fiatalok rohantak a labdáért, hogy gyors monori középkezdés után megszerezzék a vezetést, de vesztükre tették. Hiszen  szinte a középkezdésből Sárközi játszotta meg Ficsort, aki egy gyönyörű csellel betört a 16-oson belülre, majd kilőtte a hosszú sarkot (1-2). A debreceni sietség monori gólt hozott. Ismét egy olyan szituáció volt, ami csapatunk erejét és egységét jellemzi, hiszen egy perc alatt csak egy koncentrált csapat tud váltani és gólt szerezni.

 

A Debrecen mindent megtett az egyenlítésért, de nagyszerűen zártuk a területeket, így ismét győztesen hagytuk el a pályát, idén már hetedik alkalommal!

 

Összegzés:

Nagy küzdelemmel sikerült idegenben legyőznünk a Debrecen jelentősen megerősített csapatát, így megtartottuk vezető helyünket a tabellán. Bátran kijelenthetjük, hogy amennyiben a Loki hasonló csapattal áll fel a többi mérkőzésen, nem sokan fognak győztesen távozni az Oláh Gábor utcából. Ki kell emelni Ficsor játékát, aki végig nagyszerűen futballozott és győztes gólt szerzett, de említést érdemel Petrezselyem játéka is, aki hosszú kihagyás után volt ismételten kezdő és jól teljesített, valamint Villányi is remekül tért vissza eltiltásából.

 

Persze az egész csapat dicséretet érdemel, hiszen az első hely és az újabb győzelem magáért beszél!

Szép volt fiúk, szép volt Monor!

 

ZENGJEN-ZÚGJON... HAJRÁ MONOR!

 

DVSC II - Monori SE
1-2 (0-1)
(gólszerzők: Bonifert, Ficsor)

Csapatunk:

Bozsó - Petrezselyem, Katona, Villányi, Balanescu (Illés) - Ficsor, Karacs, Hunya, Bonifert, Sárközi (Kelemen) - Urbán (Miholics)

 

Horváth Dávid edzői értékelése:

A négy visszajátszóval felálló debreceniek ellen egy nagyon jó mérkőzést produkáltunk. Az, hogy a hazaiak egyenlítő találata után, egy perccel már újra vezettünk, bizonyítja, hogy fejben erősek voltunk, ez döntötte el a három pont sorsát

Please reload

Kiemelt hírek