Küzdelmes döntetlen Tiszaújvárosban!

2016/11/06

 

Nagyszerű körülmények között, NBI-es létesítményben fogadta az ötödik Tiszaújváros együttesünket. Nehéz mérkőzésre volt kilátás, hiszen vendéglátónk mindezidáig egyetlen hazai vereséget számlált. A várakozások beigazolódtak, kemény mérkőzésen 0-0-s döntetlent értünk el.

 

Az első félidőben kezdeményezőbben játszottunk ellenfelünknél, több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de hol az ellenfél kapusa hárított, hol az utolsó passzokat hibáztuk el, sőt egy alkalommal Hunya gólt is fejelt, de vitatható körülmények között!!! les miatt érvénytelenítette a gólt a játékvezető.
 

A második félidőben visszaesett a teljesítményünk, vagy a Tiszaújváros játéka javult fel. Ellenfelünk több periódusban is átvette az irányítást, ami még kedvezhetett is volt nekünk, hiszen több jó lehetőség adódott gyors kontratámadások vezetésére. Sajnos ezen a mérkőzésen az elől játszó játékosaink egytől-egyik visszafogottabb teljesítményt nyújtottak, nem volt átlagon feletti teljesítmény, és az Újváros ellen ez kevés volt a gólszerzéshez.
 

 

 

Összefoglalva két szervezett csapat játszott, harcos mérkőzést, és igazságos döntetlen született. Csapatvédekezésünk rendben volt, így ellenfelünk nem talált fogást rajtunk, de támadójátékunk nem volt hatékony. Nem is születhetett más eredmény, mint 0-0.
 

Két mérkőzésen gól képtelenek maradtunk, ebben előre kell lépnünk, és mikor tegyük ezt, ha nem a következő fordulóban, hazai pályán az utolsó helyezett Újpest csapata ellen. Nem mellékesen két közvetlen riválisunk egymás ellen játszik, így a forduló győztesei mi lehetünk.

 

 


 

Az Újpest ellen itthon nyerni kell, csak a győzelem az elfogadható, és ezzel súllyal el kell bírnia mindenkinek!
 

Hajrá Monor! Hajrá MSE!

 


TERMÁLFÜRDŐ TISZAÚJVÁROS - MONORI SE 0-0 (0-0)

 

Csapatunk:

Bozsó A., Balanescu D., Ficsor R., Kelemen Á. (Miholics M.), Bonifert P., Urbán G., Karacs D., Villányi G., Katona R., Illés B., Hunya K.

 

Horváth Dávid edzői értékelése: Jól kezdtük a mérkőzést, többet tudtuk birtokolni a labdát, kerestük a fogást ellenfelünkön, ez jellemezte az első félidőt. A második játékrészben időszakosan visszább szorultunk, amely kontralehetőséget nyújtott nekünk, azonban az igazán jó döntést nem sikerült meghoznunk, vagy azt nem jól kivitelezni a támadó harmadban. Ha van olyan a futballban, hogy igazságos eredmény, akkor a pontosztozkodás ma az volt.

Please reload

Kiemelt hírek