További Támogatóink

Kosaras hírek

2016/11/12

Forrás: https://www.facebook.com/Monori-Kos%C3%A1rsuli-163962480366226/?hc_ref=NEWSFEED

 

Kitartás! Erő! Tehetség! :) :) :)
Három mérkőzést játszottunk két nap alatt.


Pénteken délután a változatosság kedvéért Gödöllőre utaztunk :D , hogy végre bemutatkozhasson az idén összeállt Gyermek Csapatunk. Tudtuk, hogy sokkal erősebb ellenfelekkel fogunk játszani, melyekben van legalább kettő-három ezen a szinten meghatározó Játékos. Nálunk pedig sok Játékos élete első mérkőzését játszotta, hiszen csak pár hete kezdett kosárlabdázni. A mutatott játék és a hozzáállás viszont minden várakozásunkat felülmúlta. Játékosaink küzdöttek, hajtottak és mindent megpróbáltak, és ez mindennél fontosabb! Bizonyos fizikai korlátokat és rutinbeli hátrányokat most még nem tudtunk áthidalni. De minden egyes pontnak, jó megmozdulásnak és védekezésnek örültünk. Ha Játékosaink ugyanolyan lelkesedéssel folytatják tovább az edzést, mind edzésszám, mind az edzésen mutatott munka tekintetében, mint tették ezt az elmúlt pár hétben, akkor még sok meglepetést okozhatunk! ;)

 


Ma pedig Serdülő Leány Csapatunk játszott mérkőzést itthon, ahol fordított volt a szereposztás, hiszen mi voltunk a rutinosak, és így az esélyesek a kezdő Játékosokkal érkező Dunaújvárossal szemben. Lányaink, akik már több éve keményen edzenek, sok-sok mérkőzésen vannak túl és szerencsére több Bajnokságot megnyertek már, ma igazi sportemberhez méltóan viselkedtek a pályán, amire nagyon büszkék vagyunk. Soha nem lenne célunk nagyon nagy különbséget kiharcolni egy kezdő csapat ellen, evvel elvéve a Játékosok kedvét a kosárlabdázástól. Úgy gondoljuk, ettől mi nem lennénk jobbak, sőt.. A kemény játékot meghagyjuk a szintén rutinosabb csapatok elleni mérkőzéseinkre, szerintünk ez is az igazi Bajnok Csapatok ismérve!


Mi a Gyermek Csapatunktól azt várjuk, hogy tartsanak ki, hiszen mindenki elkezdi egyszer, és ezek a vereségek is a tanulási és fejlődési folyamat részei. De sok munkával és kitartással bármit el lehet érni! És ugyanezt a kitartást kívánjuk a Dunaújváros Lányainak is!!!

Please reload

Kiemelt hírek

Karate - 10 ORSZÁG, 62 EGYESÜLET, 740 VERSENYZŐ

December 5, 2019

1/10
Please reload

Híreink