U19-s összefoglaló

2016/11/24

​Goldball - Monor SE U19 2-0 (0-0)

13. forduló

2016.11.23. szerda 13:30 óra

Balogh – Lázár – Kicska – Tóth Á. – Kelemen – Fábián – Tamás D. – Hegedűs – Burai – Király – Batizi

Cserék: Burai helyett Félix, Király helyett Kurgyis, Kicska helyett Zákó, Fábián helyett Lendvai, Tamás D. helyett Demeter

Gólszerzők: --

A listavezető Goldballhoz látogattunk, akik eddig egy döntetlen mellett minden meccsüket megnyerték, így nem ígérkezett könnyűnek a találkozó. Ennek ellenére az első félidőben egy rangadóhoz képest sok helyzetet alakítottunk ki, és ha három góllal vezettünk volna, akkor sem szólhatott volna az ellenfél egy szót sem. Ám örök törvény, hogy a futballt gólra játszák, amiben mi mostanában elég gyatrák vagyunk, kevés olyan játékosunk van, aki éles helyzetben is meg tudja rázni magát, vagyis a ziccereket képes értékesíteni a mérkőzések folyamán. 

A második félidőben sem játszottunk alárendelt szerepet annak ellenére, hogy ellenfelünk feljavult. Bár örök igazság az is, hogy mindenki úgy játszik, ahogy hagyják... A második félidőben már kevesebb lehetőségünk volt, egy ikszes meccs lett a megnyertből, ahol az ellenfél talált egy gólt. Ekkor már futottunk az eredmény után, és a kockáztatás még egy bekapott gólt eredményezett. A mérkőzés megmutatta, hogy miért ellenfelünk az első, és miért mi vagyunk a harmadikok: ők a kevés helyzetből is értékesítettek kettőt, míg mi a sok lehetőségből egyet sem.

 Mindenesetre jövő héten javítanunk kell Tatabányán, mert egy vereséggel messzire csúszhatunk a dobogótól.

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink