Jó kezdés a Női Felnőtt Bajnokságban!! 🏀😎

2016/11/25

Ma este a Tatabánya KC csapatát fogadtuk itthon, de mégis új környezetben! Hiszen ebben a szezonban a Szterényi Sportcsarnok a hazai pályánk. 😉

Két dolog miatt is nagyon fontos számunkra ez a Bajnokság: Egyrészt versenyzési lehetőséget biztosít két Játékosunk számára is, akik már más korosztályban nem tudnak pályára lépni. Másrészt kulcsfontosságú a Nemzeti Kadett Leány Csapatunk Játékosai számára, hogy itt tudnak gyakorolni és fel tudnak készülni azokra a mérkőzésekre, ahol a saját korosztályukkal találkoznak.

A mérkőzésen végig vezettünk, az első 14 pontunkból 12-t hárompontosból dobtunk. A jó kezdés után a második negyed környékén belealudtunk a mérkőzésbe, de harmadik negyed közepétől szerencsére sebességet váltottunk és szerzet labdákból, gyorsindításokból, létszámfölényekből könnyű kosarakat szereztünk. 

Monori SE „Szedd ki!” – Tatabányai KC U23 59:40

 

Az összes Bajnokságot tekintve az a jellemző, hogy nagyon magabiztosan és keményen védekezünk. Támadásban pedig sok még a bizonytalanság, de rövidebb-hosszabb ponterős szakaszokkal el tudjuk dönteni a mérkőzéseket. 

Nemrég találtunk egy zseniális idézetet, ami tökéletesen megfogalmazza a Csapatunkról alkotott véleményünket:

Hiszem, az elkövetkező ellenfeleinknek több oka van aggodalomra, mint nekem, mikor a csapatból kijön, amit most megalapoztunk..." (Andrea Trinchieri)

❤️❤️❤️

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019