Ilyen egy Bajnokesélyes Csapat! Monor Se - BKV Előre 1-0!

2016/11/27

 

Utolsó forduló az őszi szezonban, fáradt játékosok, kellemetlen ellenfél, akadozó játék majd egy váratlan monori kiállítás és legvégül egy nagyszerű, katartikus győzelem Miholics fejes góljával! Ez jellemezte csapatunk utolsó hazai mérkőzését. Márpedig az a csapat, aki emberhátrányban tud megújulni és 1-0ra megnyeri a meccsét, megérdemli hogy bajnokesélyes csapatként emlegessék!

 

Az első félidőben gyengén, kevés futással játszottunk. Kicsit úgy tűnt, azt érzik a játékosok, hogy elég pályára lépni és a győzelem már meg is lesz. Rosszul gondolták: a BKV szervezetten, jól futballozott, érezhető volt hogy pontért/pontokért érkeztek Monorra. Monori oldalról egyetlen Villányi fejest írhattunk fel helyzetnek, amely a felső lécen vágódott, míg a BKV a félidő végén ziccert hibázott, vagyis Bozsó óriási bravúrral hárított, sőt a kipattanó labdát is remekül védte.

 

A második félidőt már aktívabban kezdtük, hatott a fejmosás, de nem volt átütőerő támadó játékunkban. A 68. percben Balanescu kemény, de labdára irányuló becsúszását sárga lapos belépőnek értékelte a játékvezető, ez pedig Bala második lapja volt, így a kiállítás sorsára jutott. Horváth Dávid a már-már szokásos fegyveréhez nyúlt, emberhátrányból támadásba menekült, éreztetve, hogy számunkra csakis a győzelem az elfogadható. Sorra nyertük a párharcokat, és bátrabban váltottunk ritmust, hátul pedig remekül zártunk. 20 perc jó teljesítmény elegendőnek bizonyult, ugyanis a 85. percben Ficsor nagyszerűen kanyarította be a labdát a bal szélről, Miholics levált védőjéről és a kapuba fejelt, ezzel csereként beszállva eldöntötte a három pont sorsát. (1-0)

 

Fontos győzelmet arattunk utolsó hazai mérkőzésünkön, nagyszerű közönség előtt. Csapatvédekezésünk a legjobb a mezőnyben, ez a hétvégi a mérkőzésen is bizonyításra került. Miholics Milán csereként beállva győztes gólt szerzett, így teljesítménye mindenképpen kiemelendő.
 

 

 

Az őszi szezon befejeztével pontazonossággal az első helyen állunk, legkevesebb kapott gólt és a legkevesebb vereséget mi jegyezzük, ezért a teljesítményért mindenképpen jár a gratuláció a csapat és a stáb minden tagjának.

Nem szabad leereszteni, hiszen egy előrehozott mérkőzés még hátra van a 2016-os évből, amely során azzal a Diósgyőrrel találkozunk, akit az első fordulóban 3-0-ra legyőztünk hazai pályán, így kötelező és elvárt a győzelem.


Hajrá Monor! Zengjen Zúgjon...!


MONORI SE - BKV ELŐRE 1-0 (0-0)
 

Gólszerző: Miholics

Csapatunk:

Bozsó A., Balanescu D., Ficsor R., Sárközi Sz. (Miholics M.), Bonifert P. (Fazekas R.), Urbán G. (Tamás D.), Karacs D., Villányi G., Katona R., Illés B., Hunya K.

Horváth Dávid edzői értékelése:
A kiállításig lassúak és körülményesek voltunk, ennek következtében kiszámíthatóak, levédekezhetőek. Az emberhátrány mozdított ki bennünket ebből az állapotból és az utolsó húsz percben már úgy futballoztunk, ahogy az elejétől kellett volna. Örömteli, hogy győzelemmel búcsúztunk el a közönségünktől az utolsó hazai mérkőzésen a téli szünet előtt! Köszönjük szépen az egész éves biztatást!

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink