Szezonzáró (ön)értékelés 4. rész

2016/12/21

Téli pihenőidőszak remek alkalom arra, hogy kifaggassuk felnőtt csapataink játékosait az őszi szezonról. Sorozatunkban Női Csapatunk, valamint Monor I és Monor II játékosainak tettük fel ugyanazt a 3 kérdést.

  • Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

  • Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

  • Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

 

Sorozatunk 4. részében Monor II csapatkapitánya Bánszki Viktor válaszol.

 

Először is azzal kezdenem a szót, hogy megköszönjem azoknak a személyeknek akik nélkül ez a csapat nem jött volna létre. Első sorban Baranyi Gyuri "bácsi"-t kell kiemelnem, akit kölyökkorom óta ismerek és tisztelek. Az ő keze munkája nagyon erősen benne van ennek a csapatnak a megalakításában és ne hagyjuk ki persze a vezetőket sem illetve a vezetőedzőnket Schmidt Ádámot ők mindannyian kellettek ahhoz, hogy mi létre tudjunk jönni.

 

Ezt most is köszönöm, de már egy párszor megtettem és meg is fogom. úgy gondolom, hogy személyként vesszük a csapatomat bármikor játszhatunk magasabb osztályban, viszont ahhoz, hogy mi csapatként nem pedig személyenként magasabb osztályokban játszunk meg csiszolódnunk kell, amiben persze 100%ig fejlődő tendenciát mutat a csapat. Nagy nehézségekkel kezdtem el a nyári felkészülést hisz kb 2éve nem voltam rendszeresen leedzve, viszont a fiataloknak köszönhetően tudtam mibe kapaszkodni, tudtam miben motivációt találni ahhoz, hogy igen is nyomni-nyomni-nyomni kell az edzést és ez vitt előre egy nagyszerű edzővel aki tudta mindig mit csinál. Meg is lett az eredménye.

 
Abban a pár hétben, amíg tudunk egy kicsit "pihenni" próbálok minél több időt a kedves menyasszonyommal tölteni, illetve a munkában fejleszteni magamat.

Please reload

Kiemelt hírek