Szezonzáró (ön)értékelések 3. rész

2016/12/21

Téli pihenőidőszak remek alkalom arra, hogy kifaggassuk felnőtt csapataink játékosait az őszi szezonról. Sorozatunkban Női Csapatunk, valamint Monor I és Monor II játékosainak tettük fel ugyanazt a 3 kérdést.

  • Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

  • Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

  • Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

 

Sorozatunk 3. részében Tamás Dávid személyében egy olyan U19-s játékost kérdeztünk, aki többször is lehetőséget kapott kezdőként Monor I-s keretben.

 

Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

Szerintem a csapat őszi teljesítménye minden várakozást felülmúlt, és ezt még úgy is kijelenthetjük, hogy sajnos az utolsó fordulóban lecsúsztunk az első helyről. A saját magam teljesítményével nem vagyok maradéktalanul elégedett, próbáltam élni a lehetőségekkel, amikor megkaptam, de van egy kis hiányérzetem.

 

Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

Úgy érzem csapatszinten a támadások befejezésén kell javítanunk, sokszor hamarabb eldönthettük volna már a meccseinket és nyerhettünk volna 2-3 góllal, de nem sikerült és így az utolsó pillanatig izgulnunk kellett. Egyéni szinten erősödnöm és gyorsulnom kell mind fejben, mind testben, hogy jobban tudjak érvényesülni a felnőtt közegben és a tavaszi szezonban már megszerezhessem pályafutásom első felnőtt gólját.

 

 

Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

Sok időt töltök a családdal, barátokkal és persze pihenéssel, de nem engedem el magam és már az ünnepek alatt kezdek felkészülni a tavaszi szezonra. Futok, erősítek és ha van rá lehetőségem terem-focizok.

Please reload

Kiemelt hírek