Szezonzáró (ön)értékelések 9. rész

2016/12/27

Téli pihenőidőszak remek alkalom arra, hogy kifaggassuk felnőtt csapataink játékosait az őszi szezonról. Sorozatunkban Női Csapatunk, valamint Monor I és Monor II játékosainak tettük fel ugyanazt a 3 kérdést.

  • Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

  • Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

  • Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

 

9. részünkben Monor 2 játékosát Schmidt Balázst kérdeztük, akinek egyedi helyzetéből adódóan feltettünk egy plusz kérdést is. :D

 

Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

A csapat nagyjából fél éve alakult, ez idő alatt rengeteg pozitív fejlődésen ment át, amit az eredmény is igazol. Úgy gondolom, hogy a mostani 2. helyezésünk sokkal jobb is lehetne, mivel rengeteg olyan pontot veszítettünk el hazai pályán, ami nem fér bele, ha fel akarunk jutni. A következő fél évben minden meccset meg kell nyerni, a lehető legtöbbet kell kihozni magunkból és nem kérdés, hogy a csapat fel fog jutni akkor a Megye II-be. Az első pár fordulóban még nem igazán találtam meg a számításaim, de a szezon második felére úgy gondolom,hogy hasznos tagja voltam a csapatnak. Ha mindez így marad, akkor remélem a következő szezonra is át tudom vinni ezt a jó formát.

 

Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

A társaság nagyon jó alapokat rakott le ez fejlődő tendenciát mutat. Legfőképpen a helyzetkihasználáson kell rengeteget javítani. A másik javítandó dolog pedig a pályán való koncentráció, mivel minden meccsért 3 pontot adnak, ezért minden egyes pontért ugyanolyan fegyelmezetten kell megküzdeni.

 

Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

Ezt a kis pihenőidőt a családommal és pihenéssel töltöm. A focit azért ilyenkor sem hagyom el, hiszen ebben az időben szívesen járok el a terembe futsalozni. Így a januári felkészülést megújult erővel tudom elkezdeni.

 

 

+1 kérdés: Milyen érzés, amikor a pályán bátyád a főnök?

Eleinte szokatlan volt a helyzet,de sikerült ebben is alkalmazkodnom.Mint edző nagyon jól végzi a dolgát, ezért nagyon szeretek nála is edzeni. Ebből pedig az következik,hogy nekem ez csak pozitív dolog lehet, hiszen így még többet tud nekem segíteni,hogy miben kellene fejlődnöm, mik a hibák, amiket ki kell javítanom.

 

 

Please reload

Kiemelt hírek