Szezonzáró (ön)értékelések 10. rész

2016/12/28

Téli pihenőidőszak remek alkalom arra, hogy kifaggassuk felnőtt csapataink játékosait az őszi szezonról. Sorozatunkban Női Csapatunk, valamint Monor I és Monor II játékosainak tettük fel ugyanazt a 3 kérdést.

  • Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

  • Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

  • Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

 

 

10. részben női csapatunk belső védőjét Deák Esztert kérdezzük.

 

Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

Az Őszi szezonra visszagondolva az eleinte döcögős játék után egyre jobb formába lendültünk, helyenként már jól is játszottunk. Voltak gyengébb meccsek amiket amiket így is lehoztunk. Ez azt is mutatja, hogy tudunk küzdeni egymásért. Ha az utolsó meccsen jobban koncentrálunk meg lehetett volna a 2. hely. de szomorúságra nincs okunk még van egy fél szezon javítani a hibáinkat..


Számomra az idei szezon nagyon nehezen indult és főként a tanulásról szólt. Teljesen más játékrendszerbe kellett bele illeszkednem amit még most is tanulok Sok bosszantó hibát követtem el, még olyat is ami nem rám vall, de ez egy ilyen szezon volt. Igyekeztem a csapat javát szolgálni. Nagyon jól érzem magam itt a csapatban és úgy érzem hamar be tudtam illeszkedni, ennek nagyon örülök.

 

 

Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

Úgy gondolom, hogy minden meccsen amit eltervezünk azt minimum hozni és megpróbálni mindig a legtöbbet kihozni magunkból, mert voltak olyan meccsek amikor bőven maradt bennünk még tartalék.
Ami pedig számomra fontos az az hogy jobban felpörögjek a meccsekre és próbáljam azt csinálni amivel segítem a csapatom.Még arra szeretnék hangsúlyt fektetni, hogy megtanuljam ezt a játékot amit játszunk és ne kelljen gondolkoznom,hogy mi a következő lépés csak magától jöjjön,ne akadozzon a játékom.

 

Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?
A téli időszakban sok időt töltök otthon családdal és barátokkal. Bepótoljuk azokat a dolgokat amik nem jöttek össze szezon közbe :) Ami pedig a készülést illeti,próbálom fejben lejátszani a dolgokat amiket tanultam ezalatt a fél év alatt, hogy a pályán tudjam majd kamatoztatni. (És próbálok nem sok bejglit enni Karácsonykor :)

Please reload

Kiemelt hírek