Szezonzáró (ön)értékelések 12. rész

2016/12/29

Téli pihenőidőszak remek alkalom arra, hogy kifaggassuk felnőtt csapataink játékosait az őszi szezonról. Sorozatunkban Női Csapatunk, valamint Monor I és Monor II játékosainak tettük fel ugyanazt a 3 kérdést.

  • Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

  • Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

  • Végezetül: mivel töltöd a téli pihenőidőszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

 

Mai részünkben Monor I-ben játszó Illés Bence válaszol.

 

Visszatekintve az őszi szezonra, hogyan értékeled saját magad ill. csapatod teljesítményét?

Ha valaki azt kérdezi tőlem a nyáron, hogy elégedett lennék-e ha a 2. helyen telelünk mindössze 3 pont lemaradással az elsőtől, valószínűleg akkor rábólintottam volna, Viszont most visszatekintve a félévre, kicsit bosszús vagyok, mert olyan mérkőzéseken vesztettünk fontos pontokat, amelyek nekünk álltak. Saját teljesítményemet nézve az őszi szezonnal kapcsolatban van némi hiányérzetem, amelyben nagy szerepet játszott a 2.fordulóban szerzett sérülésem amiből sajnos nem tudtam teljesen utolérni magam.

 

Mi az, amire a következő szezonban nagyobb hangsúlyt kell szerinted fektetni akár egyéni, akár csapat szinten?

Nyáron szeretnék bajnoki címet ünnepelni és nagyon boldog lennék ha mi lennénk az a csapat aki a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban. Ehhez fontos, hogy minden meccsen ugyanannyira kell koncentrálnunk, hiszen minden mérkőzés ugyanúgy 3 pontot ér. Magamat tekintve pedig szeretném bepótolni a lemaradásomat és megmutatni mire is vagyok képes valójában.

 

 

Végezetül: mivel töltöd a téli pihenő időszakot, hogy készülsz ilyenkor a tavaszi szezonkezdésre?

A szünetben sem szoktam leállni teljesen az edzésekkel, ilyenkor edzőteremben próbálok minél jobb állapotba kerülni a januári kezdésre. Az ünnepeket pedig párom és családom társaságában töltöttem.

 

Please reload

Kiemelt hírek