Két rutinos NBII-es játékossal erősítettünk!

2017/01/06

 

Az első edzésünkön vezetőségünk bemutatta a csapat két új igazolását, akik mindketten komoly NBII-es múlttal a hátuk mögött óriási erősítést jelenthetnek a bajnoki címért folyó harcban!

 

 

 

Bogáti Péter: jelentős NBI-es és NBII-es múlttal a háta mögött, Budaörsről érkezett hozzánk. Technikás, fineszes, 25 esztendős támadójátékos. Bal lába és technikai tudása kimagasló. Bízunk benne, hogy kreatív játékával, szabadrúgásaival gyorsan közönség kedvenccé válik. Pályafutása alatt kétszer is ünnepelhetett feljutást aktuális csapataival. 2010/2011-es szezonban a Diósgyőrrel jutott az első osztályba, 2014/2015-ös évad végén pedig a Budaörssel lépett eggyel feljebb a másodosztályba, ráadásul úgy, hogy 13 találatához csak egy hiányzott, hogy a góllövő lista élén is legyen.

Sok sikert kívánunk Bogesz!


Egy kis ízelítő: https://www.youtube.com/watch?v=aypmMat1e_4

 

 

Mészáros László: szintén 25 éves, jó felépítésű, középpályán és a védelemben is használható nagy munkabírású játékos, Békéscsabán és Szigetszentmiklóson 73 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, majd Diósdra került. A Pénzügyőr csapatától érkezik hozzánk, ahol az őszi szezonban 13 alkalommal lépett pályára.

Sok sikert kívánunk Laci!

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019