Teremtornán az U9-sek.

2017/01/08

Farkas Ádám összefoglalója: A 8 csapatos torna sajnos nem úgy kezdődött, ahogy azt reméltük, mind két csapatunk vereséggel kezdett. Két igen kemény csoport volt.

 

A monori fehér csapat, a csoportmérkőzések során, egy szoros mérkőzés során kikapott Százhalombattától, majd győzelmet aratott Kispest B és Kastélydomb B csapata ellen. így ők csoportot másodikként zárták, ezáltal elődöntőbe jutottak. Sajnos ott vereséget szenvedtek el Kastélydomb A csapatától, így már csak a harmadik helyért játszhattak, a már egyszer összekerülő Százhalombatta ellen. Az elődöntőt egyből követte a harmadik helyért folyó mérkőzés. Ekkor a játékosok már egy kicsit elvesztették koncentráltságukat, így a mérkőzés vége 2:1-es vereséggel zárult. Ezzel a monori fehér csapat a 4. helyen végzett.

 

A monori kékek a csoportmérkőzés során egy döntetlent játszottak PSK ellen, illetve kikaptak Kispest A csapatától és Kastélydomb A csapatától. A csoportot harmadik helyezettként zárták, így lecsúszván az elődöntőről, az 5. helyért játszottak Kispest B csapata ellen ahol fölényes győzelmet aratott a monori csapat. Ezzel a monori kékek az 5. helyen végeztek.

 

A torna igen színvonalas volt, nagyszerű csapatokkal. Remek mérkőzések követték egymást, a torna vége igazán hajtóssá vált. A dobogóról lecsúsztunk, de úgy gondolom nagyjából reális eredményt értünk el. Mindemellett kapusunk, Zsigó Viktor lett a torna legjobb kapusa. Gratulálok neki, illetve a csapat összes tagjának!

 

Monori kékek: Zsigó Viktor, Dobozy Máté, Bálint Hunor, Schaller Barnabás, Hegyi Mátyás, Bokros Csanád, Szarka Nátá

 

Monori fehérek: Sulán Dávid, Hecler Botond, Bokros Huba, Molnár Márton, Skultéti Zalán, Gyenge Martin

 

Köszönöm a Kastélydombi Sport Egyesületnek a meghívást, és remélem a jövőben is lesz még lehetőségünk ellátogatni hozzájuk egy-egy torna keretében.

 Fotó: Bokros Róbert


 

Please reload

Kiemelt hírek