További Támogatóink

Újlengyeli Torna

2017/01/15

Farkas Ádám összefoglalója:

A hétvégén Újlengyelre látogatott az U9-es korosztályú csapatunk. A nagy létszámnak köszönhetően, még a hiányzások ellenére is, ismételten két csapattal tudtunk indulni a tornán. Az időjárási viszonyok miatt, a 6 csapatból csupán 5 csapat vett részt, de szerencsére ez nem rontotta el a torna hangulatát, iramát.

 

Jól indult a torna mindkét csapatunk számára. A monori fehér csapatnak Pilis ellen sikerült győznie, még a monori kékek, a monori fehérek ellen győztek. A monori fehér csapat ezt követően, az FC Budapest ellen játszott, sajnos a mérkőzés vereséggel zárult, így már csak a harmadik helyért küzdhettek tovább a fiúk, de ehhez Újlengyel ellen kellett volna győzelemmel, vagy legalább döntetlennel zárni a mérkőzést, azonban az utolsó percekben nyerni tudott Újlengyel. Ezzel a monori fehér csapat, a negyedik helyen zárta a tornát. Kék csapatunk számára még adott volt a lehetőség, hogy dobogóra kerüljenek. Számukra a győzelmi sorozat tovább folytatódott, ugyanis Pilis és Újlengyel ellen sikerült nyerniük. Sajnos a győzelmi sorozat az FC Budapest ellen megszakadt, így hiába egyeztek meg a pontok az FC Budapest csapatának pontjaival, az egymás elleni eredmény miatt, a második helyen zárt a monori kék csapat.

 

Összességében egy kellemes hangulatú és hajtós iramú tornán vettünk részt, ahol úgy gondolom, hogy mindkét csapatunk az elért eredményektől függetlenül, tisztességesen helytállt.

 

Szeretném megköszönni Németh Istvánnak a meghívást, és a szülőknek, hogy a havas utak ellenére, elhozták gyermekeiket, és szurkolásukkal támogatták csapatunkat! Köszönöm.

Hajrá Monor!

Please reload

Kiemelt hírek