További Támogatóink

Csúcsrangadó előtt!

2017/02/20

A győztes szezonrajt után Kazincbarcikára látogat csapatunk a hétvégi bajnoki fordulóban. Ellenfelünk 3 ponttal előz meg minket az aranyért folyó küzdelemben, tehát ez lesz a slágermérkőzés csoportunkban.

 

A két csapat háza tájáról ellentétes információk érkeztek be. Két barcikai játékos (Süttő és Fekete) is a kiállítás sorsára jutott az elmúlt találkozójukon, míg Burics 5 sárga lapja miatt lesz kénytelen kihagyni a rangadót. Engel Alex játéka pedig kérdéses sérülés miatt. Nálunk Hunya Krisztián betegsége már a múlté, ő biztosan az utazó keret tagja, ahogy Bonifert Péter is bevethető lesz. Valamint teljes értékű edzésmunkát végez már, a közönségkedvenccé váló hálóőrünk, Bozsó Antal is. Az RKSK ellen kényszerűségből lecserélt Ficsor játékára is jó esély van. Eltiltottaink száma eggyel csökkent ellenben, Miholics Milán 1 mérkőzésre szóló eltiltását letöltötte a rákosmentiek ellen.

 

De az biztos, hogy aki pályára lép szombaton akár az egyik, akár a másik oldalon, ugyanazt akarja: a győzelmet! Bízzunk benne, hogy az őszi találkozóhoz hasonlóan ismét mi örülhetünk majd!

 

Zengjen-zúgjon! Hajrá Monor!

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

Karate - 10 ORSZÁG, 62 EGYESÜLET, 740 VERSENYZŐ

December 5, 2019

1/10
Please reload

Híreink