Hétvégi kosaras összefoglaló

2017/03/06

Avval a reménnyel érkeztünk vasárnap Nyíregyházára, hogy két győzelem esetén nagy lépést teszünk a csoportelsőség felé a Keleti Régió „B” csoportjában, hogy a Régiós Döntőben a Keleti Régió „A” csoportjának másodikjával kerüljünk össze először ;)

Az első mérkőzést a Cegléd ellen játszottuk. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk náluk, de nehéz mérkőzésre számítottunk. Az első negyed szoros eredményt hozott, viszont a másodikban hamar eldöntöttük a találkozót (22:4). Tíz pont körüli különbség állandósult a második félidőben, amit végig tudtunk tartani. 

 

Ezt követően a Nyíregyháza B csapata ellen léptünk pályára, akik lelkesen készültek ellenünk. Pár perc kivételével azonban végig vezettünk a találkozón, így sikerült két győzelemmel hazatérnünk.

Meg kell említeni azonban azokat a külső körülményeket, amelyekre nem voltunk felkészülve sem mi, sem a Játékosok, sem a Szülők. Annak ellenére, hogy többen figyelmeztettek bennünket, hogy Nyíregyházán mire számítsunk a játékvezetéssel kapcsolatban, mégsem gondoltuk, hogy ilyen lehetséges, szerencsére nem vagyunk ehhez szokva. Akik olvassák az értékeléseinket, tudják, hogy nem szoktunk a játékvezetésről írni, de amit most átéltünk, az megdöbbentett minket. Lányaink azonban ismét bebizonyították, hogy mennyi akarat és tartás van bennük, ahogy a múltkori mérkőzésen a szoros végjátékot, most ezt a szituációt is profikhoz méltóan oldották meg. Ettől pedig még értékesebb ez a két győzelem! ;) ;) ;)

Szedd ki!!!

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019