Kellett várni rá egy pár hetet, de újra: GYŐZELEM!💙🍻🏅👍⚽🏆

2017/03/18

 

Érdekes játék a foci! Mérsékelt teljesítménnyel szereztünk nagyon fontos három pontot!
Monor-Reac 2-1 (0-0)

 

Továbbra is több alapembert nélkülözve, két vereséggel a hátunk mögött fogadtuk az 5. helyezett Reac csapatát. A két élcsapat találkozója, alacsony színvonalú, sok hibával tarkított mérkőzést hozott, amit Tóni Bozsó bravúrjainak köszönhetően nyertünk meg.

 

A mérkőzés első tíz percében nem úgy tűnt, hogy kiszenvedett győzelem lesz. Sorra lőttük a szögleteket, szabadrúgásokat. Agilisen kezdtünk. Ezt követően érthetetlen módon visszaestünk, nagyobb monori helyzet nélkül telt el az első félidő, míg Bozsó három alkalommal is bravúrral hárított.

 

A második félidő ott kezdődött, ahol az első abbamaradt. Kiegyenlített mezőnyjáték folyt, amely során a Reac alakított ki ziccereket. Szerencsére Bozsón nem lehetett kifogni, őszi formáját idézve mindent hárított, és ahogy ilyenkor lenni szokott: a 69. percben Zsolt Schmidt indította a felfutó Dani Balanescut, aki zseniális árvétellel került ziccerbe és nem is hibázott. Bal hátvédünk góljával megszereztük a vezetést. (1-0) Gólra-gól szokták mondani. Így is lett: Péter Bogáti cselezte át magát a vendég védelmen, majd a tizenhatos vonalánál szabálytalankodtak vele szemben. Az ígéretes szögből járó szabadrúgást Schmidt visszalőtte nagy erővel a kapus helyére, ezzel a 75. percben szabadrúgásból megduplázta a monori előnyt. (2-0). A 90. perben még szépített a Reac, Fodor Norbert góljával (2-1), de egynlíteni már nem tudott.

 

Az utóbbi hetekkel ellentétben most fortuna velünk volt, így gyenge játékkal sikerült otthon

1/4

 

tartunk a három pontot, ezzel visszakerülve a tabella második fokára.

Jók: Bozsó hiba nélkül, parádés formában védett.
Schmidt Zsolt gólja és gólpassza magáért beszél.
Balanescu az egész bal oldalt bejátszva, bal hátvédként tarthatatlannak bizonyult.

 

 

Horváth Dávid edző tovább folytatta a monori fiatalok beépítését, két újoncot is avattunk: gratulálunk Király Dávidnak és Balázs Schmidt Balázsnak!!!!

Jövő héten eltiltottaink visszatérésével három pontért utazunk Tállyára, ahol csak a győzelem lehet elfogadható eredmény.

Zengjen-Zúgjon! Hajrá Monor!

Monori SE - REAC 2-1 (0-0)

Csapatunk: Bozsó-Fazekas-Villányi-Katona-Balanescu-Mészáros-Bonifert (Illés)-Karacs-Urbán (Király)-Bogáti-Schmidt Zs. (Schmidt B.)

 

 

Horváth Dávid edzői értékelése:
- Az elmúlt két meccs sikertelensége okozta azt, hogy görcsössé vált a csapat mindaddig, amíg előnybe nem tudtunk kerülni. Igaz, addig a REAC eldönthette volna a meccset, de Bozsó bravúrjainak köszönhetően nem tette. 1-0 után kezdtünk el úgy futballozni ahogy kéne és tudunk, ez hozta meg győzelmet is. Bízom benne, hogy az eltiltás- és sérüléshullám a múlté és lassan megmutathatjuk igazi énünket!