Elhoztuk mind a 3 pontot Hajdúböszörményből! 🏆🏅⚽💙👍😉

2017/04/10

Azzal a tudattal léptünk pályára, hogy amennyiben most sem sikerül idegenben győznünk, akkor búcsút inthetünk a bajnoki címnek. Nem így lett! Nagy csatában győztesen távoztunk, így két pontot faragtunk hátrányunkból! Tovább küzdünk a bajnoki címért!!

 

A játéktér minősége, illetve a meglehetősen lapos hangulat (64 néző!!!) rányomta a bélyegét az első félidőre. Kapkodó, sok pontatlansággal fűszerezett első játékrészben, ugyan mi domináltunk, de a böszörmény két ziccert is hibázott kontrái során. Monori oldalról különösen Sárközi volt aktív, aki több helyzet kialakításában, de sajnos azok elhibázásában is jeleskedett. Továbbá már-már megszokott módon Balansecu révén a bal oldalunk volt lendületes.

 

A második félidő két Bogáti szabadrúgással indult, az elsőt még bravúrral hárította a hazai kapus, ugyanakkor a 49. percben már tehetetlen volt: Bogesz 25 méterről nagyszerűen tekert a rövid felső sarokba. (0-1) Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek, ugyanis Andorkó egy monori védelmi hibát kihasználva pár perc múlva egalizált.(1-1) A gyors egyenlítés megzavarta a monori fejeket, többször is érthetetlen hibákat követtünk el. Horváth Dávid is érezte hogy bele kell nyúlni a mérkőzésbe, cserékkel frissített, amelynek meg is lett az eredménye. Az utolsó tíz percben ismét veszélyesen kezdtünk futballozni, emberelőnybe is kerültünk, majd a győztes gólt is megszereztük: egy gyors szabadrúgást követően Bogáti centerezett pontosan, és Bonifert gyönyörű félolló-mozdulattal emelt a kapuba, ezzel megszerezve a nagyon fontos, győzelmet érő találatot! (1-2)

Összességében: visszafogott játékkal életben tartottuk reményeinket a bajnoki címre. Bár fogynak a meccsek és a Kazincbarcika saját kezében tartja a sorsát, de a srácok igazolták, hogy amíg lehet küzdeni fognak és nem adják fel a harcot, egészen addig míg véglegesen meg nem húzzák a vonalakat.

 

Jók: Péter Bogáti gólpasszal és egy gyönyörű szabadrúgás-góllal igazolta tehetségét. Péter Bonifert pedig csereként beállva döntötte el a mérkőzést. Szabolcs Sárközi és Dani Balanescu is veszélyesen és agilisan futballozott.

 

Húsvét vasárnap várunk minden kedves szurkolót a következő megmérettetésre!
Szükség lesz a szurkolásra, hiszen nem lesz könnyű dolgunk egy fiatal, életéért küzdő Debrecen ellen. Ráadásul a védelmünkből Villányi, Katona és Balanescu is hiányozni fog eltiltás okán.

Hajdúböszörményi TE - Monori SE 1-2 (0-0)
Gólszerzőink: Bogáti Péter és Bonifert Péter

Csapatunk: Bozsó - Illés - Villányi - Katona - Urbán (Fazekas) - Balanescu - Sárközi (Schmidt)- Karacs -Ficsor - Mészáros (Bonifert) - Bogáti

 

Horváth Dávid edzői értékelése:

Sok átlagos teljesítmény volt a csapatban, de így is megszereztük a győzelmet, ami ráadásul az első tavaszi idegenbeli három pontunk volt. Többször kerültünk olyan helyzetbe, amikor a magunk javára fordíthattuk volna a találkozót, de a lényeg, hogy ez végül sikerült. Örömteli, hogy két olyan játékos talált be akinek már kellett a gól!

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink