Fontos győzelem a DVSC második csapata ellen!

2017/04/17Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek a kis Loki elleni húsvét vasárnapi mérkőzés. Horváth Dávid edzőnek sárga lapos eltiltások okán szinte a komplett védelmet (Villányi, Katona, Balanescu) nélkülöznie kellett. A feladatot mind az edzői stáb, mind a játékosok nagyszerűen megoldotta.

Magabiztos játékkal, a mérkőzést végig uralva egy gólos győzelmet arattunk ezzel továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért.

Az első félidőben nagy mezőnymunka zajlott. Mind a két csapat frissen, sokat futva zárta a területeket, így nem alakult ki igazán látványos, lüktető játék. Két hazai helyzetet jegyezhettünk fel, de Verpecz kapus mind Ficsor, mind Bogáti lehetőségénél óriásit védett. Védekezésünket dicséri, hogy Bozsó kapusnak nem volt komoly védeni valója az első játékrészben.

A második félidőben is sok szép megoldást láthattak a kilátogató nézők. Magabiztosan játszottunk, de lehetőségeken túl, nagyobb helyzetet nem jegyezhettünk fel a 80. percig, amikor is egy debreceni kontratámadást követően Kulcsár Katalin kezezést látott és 11-est ítélt a Lokinak. A jól helyezett és erős büntetőt Bozsó óriási bravúrral védte, ritkán látott nagy védés volt, jogosan járt a már-már megszokott "szép volt Bozsó" rigmus. A csapat plussz energiát merített Bozsó védéséből, amely a 85. percben monori gólt eredményezett. Illés Bence robogott el a bal szélen, majd egy visszacselt követően centerezett, ahol a berobbanó Bonifert védhetetlenül a kapuba bólintott, meghozva a várt sikert a csapatunknak. (1-0).

Összességében egy jó és sportszerű csapatot sikerült legyőznünk végig koncentrált és stabil játékkal.

Jók: Az alkalmi poszton szereplők: Karacs, Mészáros és Ficsor is remekül teljesített. Illés Bence lüktető játékával és gólpasszával, míg Bonifert győztes góljával emelkedett ki. Bozsó bravúros büntetőhárítása pedig önmagáért beszél.

Monori SE – DVSC-DEAC 1–0 (0-0)
Monor, Balassi Bálint utcai stadion. Vezette: Kulcsár Katalin
Monor: Bozsó – Ficsor, Illés, Mészáros L., Urbán (Kelemen, 89.) – Karacs, Hunya, Bonifert, Fazekas – Bogáti (Schmidt B., 92.) Sárközi (Schmidt Zs., 72.)
Gól: Bonifert (85.)

Horváth Dávid
edzői értékelése:
A tavasszal már hozzászoktunk, hogy milyen az, ha felforgatott összeállításban kell helytállnunk. Erős csapat benyomását keltve alkalmazkodtunk a helyzethez, és már nem először, a hajrájában tudtuk megszerezni a győztes gólt! Az elmúlt három meccsünk úgy alakult ahogy elképzeltük, elterveztük, a játékosokkal azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.

Jár a gratuláció az egész csapatnak és stábnak, hiszen áprilisban eddig mind a három mérkőzésünket megnyertük, csak így tovább...

Ne feledjétek: Jászberénybe ingyenes szurkoló buszt indítunk, jelentkezzetek és gyertek el minél többen szurkolni a csapatnak, mert megérdemlik! 

Please reload

Kiemelt hírek