További Támogatóink

Monor2 összefoglaló

2017/04/17

Tápiógyörgye KSK - Monori SE II. 0:2 (0:1)

Monori SE II.: Gál N. - Gábor A. - Leé Á. - Szabó Gy. - Lázár L. - Bánszki V. - Szabó Á. (Köffer K.) - Király D. (Gábor Cs.) - Baranyi P. - Farkas Á. - Pásztor A. (Baranyai D.)

Kispad: Dézsi G.

Gólszerzők: Király D., Gábor Cs.

 

Schmidt Ádám edző, összefoglalója: Sokszor előfordul, hogy kevésbé élvezhető játékkal, ám sok góllal nyerünk. Most éppen fordítva volt; szemre is szépen, rengeteg csellel és kényszerítővel, szépségdíjas megoldásokkal fűszerezve sikerült megnyernünk a mérkőzést - igaz, csak két góllal. Az igazságokhoz hozzá tartozik, hogy sok helyzetet kihagytunk, és a hazaiak kapusa is ihletett formában védett.

 

Teljesítménye alapján senkit nem szeretnék kiemelni, mert mindenki nagyszerűen játszott. Ugyanakkor gratulálok Gábor Csabinak a sikeres debütálásához és az első góljához. Király Dávid már túl volt az első mérkőzősén ősszel, de első gólját most szerezte, amihez ezúton is gratulálok!

 

Végezetül köszönöm Baranyi Gyuri bácsinak, hogy számíthatok rá, amikor a gyerekek mérkőzése egy napra esik a felnőttekével. Hátrányunk már csak három pont a listavezető mögött, mindent megteszünk azért, hogy ez a szám tovább csökkenjen.

 

 

 

Please reload