Kiharcolt, nagyon fontos győzelem!

2017/04/23


Ismét 1-0-ás győzelmet arattunk a remek formában levő ESMTK ellen. Ellenfelünk 6 meccses veretlenségi szériáját szakítottuk meg, szervezett, fegyelmezett már-már megszokottan megbízható játékunkkal.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A csapatok keresték a fogást, kevés helyzet alakult ki, a küzdelem dominált. Ilyen előzmények mellett lélektanilag a legjobbkor sikerült megszereznünk a vezetést. A 43. percben Balanescu beadását Hunya gyönyörű fejessel továbbította kapura, megszerezve a nagyon fontos vezető gólt. 0-1!!! (Egy érdekes statisztika: ebben a szezonban még nem kaptunk ki vezetésünket követően)

A második félidőben előnyünk tudatában játékunk visszaesett. Az Esmtk került meddő mezőnyfölénybe, de igazi a helyzetet csak egyet tudott kialakítani a mérkőzés végén. Márpedig azt tudjuk, hogy ebben az évben egy helyzet ellenünk kevés. Bozsó ismét óriásit védett,  hozzásegítve zsinórban negyedik győzelméhez csapatunkat.

Ha nem is a legszebb játékkal, de újra nyertünk az egyik legjobb formában levő csapat otthonában, a múlt héten legyőzött Debrecen 8!!! rúgott góllal verte az Rkskt. Ezek az eredmények mind azt mutatják, hogy remek munkát végzünk, mégha nem is a leglátványosabb játékkal, de sorra nyerjük a derbiket! Ismét a 2. helyen állunk, és legkevesebb gólt kaptuk! A vezetés töretlenül hisz a bravúrban, ilyen nagybetűs CSAPAT meg tudja nyerni akár az összes meccsét és az elég is lehet! Mi tegyünk meg mindent, a többi már Fortuna asszonyon és a Kazincbarcikán múlik...

Gyerünk srácok, folytassuk a sorozatot!!!

 

Köszönjük az idegenbeli "hazai" pályát szurkolóinknak, legyünk minél többen a hátralevő meccseken és tegyünk közösen a sikerért!

 

Hajrá Monor!!!


Jók: védelmünk most is kifogástalanul teljesített. Hunya győztes góljával és hasznos játékával emelkedett ki.

 

 


ESMTK - MONOR SE 0-1 (0-0)
Gólszerző: Hunya

Csapatunk:
Bozsó-Illés-Katona-Villányi-Bakanescu-Karacs-Hunya-Sárközi (Mészáros)-Bogáti (Schmidt)-Ficsor-Urbán (Bonifert)

HORVÁTH DÁVID: – Nem volt egy szemet gyönyörködtető mérkőzés, mi sem a legjobb formánkat mutattunk, de a meccs egyetlen találatát nekünk sikerült megszerezni. Most fordulunk a bajnokság hajrájába, ezért úgy kell felfognunk, mintha 6 kupadöntőt játszanánk még!

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY