U19 összefoglaló

2017/04/23

Soroksári SC – Monor SE U19 3-5 (1-2)

22. forduló 2017.04.22. szombat 10:00 óra

Balogh – Demeter – Kicska – Tóth Á. – Kelemen – Félix – Fábián – Hegedűs – Sárai – Tolnai – Király Cserék: Tóth helyett Batizi, Fábián helyett Zákó, Király helyett Lendvai

Gólszerzők: Sárai 4, Király

 

Villányi Gergely edzői összefoglalója: Nem kezdtünk jól, a mérkőzés elején rögtön ajándékoztunk egy tizenegyest az ellenfélnek, amit köszöntek szépen a soroksáriak, és berúgtak. Az első két percet leszámítva azonban nagyon meg voltam elégedve az első félidővel, hiszen ezután letámadtunk, és nem nagyon engedtük levegőhöz jutni a házigazdákat, egyik helyzetet alakítottuk ki a másik után.

 

A félidőben már vezettünk is 2-1-re, igaz ha 4-1 az állás, akkor is csak a ziccerek felét értékesítettük volna. A második félidő csendesebben csordogált, majd berúgtuk a harmadik gólt és azt hittük, hogy itt véget is ért a mérkőzés. Aztán két-három apróbb hiba után feljött a Soroksár 3-3-ra. Szerencsére még volt tíz perc a mérkőzésből, hogy megmutassuk: sokkal jobbak vagyunk, mint vendéglátóink, így szereztünk még két gólt.

 

Nem szoktam senkit külön kiemelni, de ma Sárai Zoli az egész mezőny fölé nőtt, 4 gólja és egy gólpassza önmagáért beszél. Fábián Danit is szeretném megemlíteni, aki 3 hónapnyi kihagyás után nagyszerűen játszott, és szinte végig a pályán volt, bírta erővel. Lassan kezdünk kiegyenesedni létszámban és erőben is, így továbbra is cél a dobogó!

 

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek