Jövő héten javítunk a rangadón! 💙🏆🏅

2017/04/30

 

Most kell csapatnak maradni! Rangadó következik!

 

Sajnos hazai közönség előtt szenvedtünk 2-1-es vereséget a Putnok csapatától, de sopánkodni nincs idő, hiszen jövő héten sorsdöntő rangadó következik.

 

Jól indult a mérkőzés, az első negyedórában kapuja elé szegeztük ellenfelünket, úgy tűnt, hogy egy gyors góllal könnyű győzelmet arathatunk. Nem így lett. A szezon legjobb 20 percének lezárásaként a Putnok első szögletéből megszerezte a vezetést. (0-1) A váratlan gól visszavetette csapatunkat, nem sikerült az egyenlítés.

 

A második félidő sajnos hasonló koreográfiával indult, érett az egyenlítés, mégis a Putnok duplázta meg az előnyét. A két Katona párharcát a vendégek támadója nyerte, és remek csatárgólt szerzett. (0-2) Hátrányunk okán Horváth Dávid két védőnk helyett is támadókat küldött csatába, és Miholics Milán hosszú sérülését követően góllal hozta vissza a reményeket. Sajnos a szépítés már későn érkezett, az egyenlítésre már nem maradt elég idő.

 

Fájó vereséget szenvedtünk hazai pályán, így saját dolgunkat nehezítettük az éremcsatában. Ilyenkor kell csapatnak maradni, hiszen fontos helyosztó mérkőzés vár ránk Jászberényben! Mutassuk meg a Monor igazi arcát, nyerjünk ismét rangadót, mint idén már jó néhányszor!!!

 

Hajrá Monor!!! Gyertek minél többen Jászberénybe és szurkoljunk a csapatnak!

(Ingyenes szurkolói busz: Május 6-án szombaton, 16 órakor indul a monori sportpálya büféje elől)

 

 

Jók: Milán Miholics "gólos " visszatérése és Dani Balanescu hasznos, fáradhatatlan játéka érdemel kiemelést.

MONORI SE – PUTNOK FC 1-2 (0-1)

Gólszerzőnk: Miholics Milán

 

MONORI SE: Bozsó A., Balanescu D., Villányi G. (Miholics M. 68′), Katona R., (Kelemen) Illés B., Hunya K., Karacs D., Bonifert P., Sárközi Sz. (Schmidt Zs. 46′), Ficsor R., Urbán G.

 

 

Horváth Dávid: – Jól kezdtük a mérkőzést, működtek a labdaszerzéseink, helyzeteket dolgoztunk ki. Aztán szinte a semmiből előnyt szerzett a Putnok és futnunk kellett az erdemény után, amibe belehibáztunk. A végén már csak szépíteni tudtunk. A hatékonyságunk az elmúlt négy győztesen megvívott találkozón kiemelkedő volt, most ez nem volt elegendő. Jövőhéten Jászberénybe látogatunk, amely igazi hatpontos bajnokinak ígérkezik, remélem minél több monori szimpatizáns elkísér minket, és buzdítja a csapatot, hogy sikerrel vegyük azt az akadályt!

Please reload

Kiemelt hírek