Fájó vereség "hazai pályán" a rangadón!!

2017/05/08


Igazi futball-derbin szenvedtünk kijózanító, fájó vereséget remek, szinte hazai közönség előtt.

Köszönhető a közel 100, csapatot elkísérő monori szurkolónak már a bemelegítés során is zengett a "Hajrá Monor". Talán a túlzott bizonyítási vágy nyomta rá a bélyegét az első félidei játékunkra. Gyámoltalanul, csapatunkhoz méltatlanul, gyenge játékkal rukkoltunk elő az első játékrészben. A Jászberény szinte egykapuzva, sorra rúgta a szögleteket; veszélyes támadásokat vezetett. Elkeserítő volt látni az első félidő indiszponált játékát, noha gól nem született, teljesen alárendelt szerepet játszottunk.

A második félidő mérkőzést eldöntő szituációval kezdődött: Hunya lépett ki ziccerben, és egyértelműen visszarántották. Hunya a gólszerzés reményében továbbküzdötte magát, de lövését Miski bravúrral védte. Érthetetlen volt a játékvezető döntése, hiszen ebben az esetben egyértelmű kiállítással kellett volna büntetni a jászberényi szabálytalanságot. Ha ezt teszi talán minden más lett volna. Talán... nem így lett. Az 55. percben Hevesi-Tóth fejelt szögletből nagyszerű mozdulattal a kapunkba. (1-0) Majd néhány perc múlva les közeli szituációból Prassler is betalált, így a 68. percre kétgólos hátrányba kerültünk. (2-0) A 71. percben sikerült a szépítés: Urbán ellen elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőt Bogáti Péter vágta kíméletlenül a hálóba. (2-1) A szépítés után lehetett először érezni a csapaton, hogy a pontszerzésért tenni is kell. Elkezdtünk rangadóhoz méltó hőfokon égni, de már késő volt, az egyenlítés nem jött össze.

Sajnos a játék képe alapján megérdemelt vereséget szenvedtünk. A csapat nem érezte kellően át a mérkőzés súlyát, a szurkolók figyelmességét. Ezzel a teljesítménnyel mindenki számoljon el magával szemben, és kettős erőbedobással feledtessük magunkkal, de elsősorban a szurkolókkal kudarcot, és szerezzük vissza a minket illető második helyet, lehetőleg már jövő héten hazai pályán!

Hajrá Monor!

Köszönjük a szurkolást és a nagyszerű hangulatot a minket elkísérő közel száz monori szurkolónak, ígérjük, kiküszöböljük a csorbát!!!

 


Jók: több kifejezetten gyenge teljesítmény mellett, jó teljesítményt senki sem nyújtott

Jászberényi Fc– Monori SE 2-1 (0-0)

Gólszerzőnk: Bogáti Péter

Monor: Bozsó – Illés B., Villányi, Katona R. (Schmidt, 74.), Balanescu – Hunya, Karacs – Fazekas (Bonifert, 55.), Bogáti, Ficsor (Miholics, 62.) – Urbán G.

HORVÁTH DÁVID: – Olyan teljesítménnyel, amit ezen a meccsen nyújtottunk, nem hogy rangadót, edzőmeccset nem nyerhettünk volna. Rendet kell tenni a fejekben, mert a magunk által felépített képet nem rombolhatjuk le a bajnokság végén! A csalódást keltő játék ráadásul duplán bánthat minket, hiszen hazai hangulatban érezhettük magunkat, a szép számú monori közönség előtt, akik vették a fáradtságot és elutaztak az idegenbeli találkozóra is.

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019