Visszaszereztük a második helyet!

2017/05/13

Gratulálok a már biztos érmes csapatunknak!🏆🥈⚽️💙

Veszélyes ellenfelet győztünk le és miután a Jászberény pontokat hullajtott, visszaszereztük a második helyet a tabellán.

Horváth Dávid több helyen változtatott alapcsapatán, ugyanakkor a "beugrók" nagyszerűen helytálltak.

Az első félidőben magabiztos, stabil teljesítményt nyújtottunk. Ellenfelünk gyors játékosaival kontrára rendezkedett be, amellyel szemben megvolt az ellenszer. Megérdemelten szereztünk vezetést a félidő közepénél Hunya Krisztián közeli góljával. (1-0)

A második félidőben kissé visszaesett a játékunk, a Tiszaújváros kontrái, gyors támadásai több veszélyt rejtettek magukban. Ugyanakkor az is tény, Bozsónak nem akadt védeni valója, védelmünk régi arcát mutatva az egész meccsen nagyszerűen zárt, így egygólos előnyünk mindvégig megmaradt.
Ezen a mérkőzésen - két vereséget követően - a 3 pont megszerzése volt az egyetlen kitűzött feladat, amelyet teljesítettek is a srácok.

Mindenképpen jár a dicséret, sőt az is eldőlt, hogy biztosan érmesek vagyunk!!! De ne érjük be ennyivel, újra miénk a dobogó második foka, amit már nem adhatunk át a Jászberénynek. Jövő vasárnap csak a győzelem lehet elfogadható Újpesten, HAJRÁ MONOR!

Jók: László Mészáros, Hunya, Dániel Karacss és Gergely Villányi is remekül teljesített, Hunyát győztes gólja és dinamikus, hasznos munkája emelte a mezőny fölé.

Monori SE – Termálfürdő Tiszaújváros 1–0 (1-0)
Monor, Balassi Bálint utcai stadion.
Monor: Bozsó – Fazekas, Villányi, Karacs, Balanescu – Mészáros (Katona) Hunya – Ficsor, Bogáti (Sárközi), Bonifert – Miholics (Urbán)
Gól: Hunya (23. perc)

 


Horváth Dávid edzői értékelése:
Az első félidőben akaratunkat sikerült a visszahúzódó ellenfelünkre erőltetni, ami gólelőnyben is megmutatkozott. A másodikban egy bizonytalan kimenetelű játékba nem szerettünk volna belemenni, ezért kevesebbet is kockáztatnunk. Jó lenne ha látvány is párosulna a győzelemmel, de elsődlegesen a három pont megszerzése a célunk.

Tags:

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink