Kötelező győzelem a Szusza Ferenc Stadionban!

2017/05/21


Újpest FC - Monor SE 0-2!

 

Szokatlan időben vasárnap 11 órakor az Újpest vendégeként látogattunk a Szusza Ferenc Stadionba. Az utazás célja -furcsa ezt kimondani egy ilyen nagy múltú csapat ellen- hogy elvigyük a kötelezően begyűjtendő 3 pontot az Újpest otthonából.

 

A rekkenő hőség ellenére jól, dinamikusan kezdtük a mérkőzést. Miholics Milán már a 6. percben betalált, ismertetve az erőviszonyokat. (0-1) Nemsoká váratott a második találat sem: Urbán lépett ki ziccerben, és a kapust valamint védőjét elfektetve értékesítette a helyzetét. (0-2) A két gólos előnyünk birtokában is tovább támadtunk, de az első félidő végére az eredmény már nem változott.
 

A második félidőben is mi akaratunk érvényesült, ami jobbára labdatartásban, és az előnyünk magabiztos tartásában nyilvánult meg. Talán a bajnokság végének vagy a melegnek, vagy a déli időpontnak volt betudható, de a színvonal nagyon visszaesett, szinte eseménytelen, alacsony színvonalú második félidőt produkálva nyertük meg a mérkőzést.
 

A mai mérkőzésen a kötelező győzelem megszerzése volt a legfontosabb számunkra. Ezt teljesítették is a srácok, amiért dicséretet érdemel a csapat. A hátralevő két mérkőzésből egy győzelem megszerzése már ezüst érmet érne, és megkoronázása lehet ennek a nagyszerű szezonnak.
 

Gyertek ki minél többen szombaton a 18:00-kor kezdődő Salgótarján elleni hazai mérkőzésre, buzdítsátok a csapat a győzelemért, és szerezzük meg a nekünk járó 2. helyet!
 

Zengjen-zúgjon, hajrá Monor, nyerni kell az ezüst éremért!!!!

 

Újpest FC – Monori SE 0–2 (0-2)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion

Monor: Bozsó – Fazekas, Villányi, Karacs, Balanescu (Illés) – Hunya – Ficsor, Bogáti, Bonifert – Miholics (Kelemen), Urbán (Tamás)

Gól: Miholics M. (6. perc), Urbán G. (25. perc)

 

 

Horváth Dávid edzői értékelése:
Tudtuk, hogy ennek a mérkőzésnek a kimenetele csak tőlünk fog függeni, ennek szellemében jó első félidőt produkáltunk. Ebben a játékrészben szereztünk két gólt, valamint több szép támadást vezettünk. A második 45 percben már nem tudtuk ezt folytatni, ami egy tempótlan mérkőzésképet eredményezett. Az idei utolsó hazai bajnokin bebiztosíthatjuk a második helyet, ehhez otthon kell tartanunk a három pontot! Remélem ez sikerülni fog és ezt minél több monori szimpatizáns előtt tehetjük meg!

Please reload

Kiemelt hírek