7 nap, 3 mérkőzés, 9 pont!

2017/05/22

Csapatunk hét nap leforgása alatt három bajnoki mérkőzést játszott le, és mindhármat sikeresen abszolválta.

 

A múlt heti Üllő elleni rangadó után szerdán a gyömrői második csapathoz utaztunk, ahol magabiztos sikert arattunk. Üröm az örömben, hogy csapatunk egyik meghatározó játékosát, Leé Ádámot sérülés miatt elvesztettük, rá a hétvégén nem számíthattunk. Szegedi Ricsinek gratulálunk a debütálásához, ismét egy fiatal játékos mutatta meg, hogy lehet rá számítani!

 

UFC Gyömrő II. - Monori SE II. 0:3

Monori SE II.: Gál N. (Dézsi G.) - Lázár L. (Baranyai D.) - Szabó E. - Leé Á. (Gábor A.) - Farkas Á. (Szegedi R.) - Schmidt B. - Tóth Á. - Király D. (Soltész B.) - Csőke I. (Köffer K.) - Kelemen Á. - Baranyi P. Kispad: Bánszki V.

Gólszerzők: Király D. (2), Kelemen Á.

 

 

Vasárnap Szentmártonkátára látogattunk - ahhoz a csapathoz, akitől ősszel hazai pályán vereséget szenvedtünk. Egy végsőkig kiélezett mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk, aminek a vége felé már kiütközött a csapaton a fáradtság, de hatalmas akaratról és kitartásról tanúbizonyságot téve a 90. percben megszereztük a győztes gólt. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ellenfelünk is nagyszerűen játszott, ez a mérkőzés jobb volt, mint több, magasabb osztályú összecsapás. Sajnos ezen a mérkőzésen is történt egy sajnálatos sérülés, Szabó Ádámot kellett ápolás után lecserélnünk - idén ő már nem segíthet minket.

 

Szentmártonkátai SE - Monori SE II. 1:2

Monori SE II.: Gál N. - Gábor A. - Szabó E. - Tóth Á. (Szabó Gy.) - Lázár L. (Köffer K.) - Bánszki V. - Szabó Á. (Farkas Á.) - Király D. (Fábián D.) - Csőke I. - Schmidt B. - Baranyi P. (Soltész B.)

Gólszerző: Baranyi P. (2)

 

Gratulálok a csapatomnak, fantasztikus héten vagyunk túl! Köszönöm a kollégáknak, hogy a fiatal játékosokkal kisegítettek minket, ők is remek teljesítményt nyújtottak egytől egyig.

 

Az utolsó fordulóban a tápiósági csapatot fogadjuk hazai pályán, május 27-én 15:00-tól. Várunk szeretettel minden monori szimpatizánst!

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019