Gratulálok az NbIII Keleti csoportja ezüst érmes csapatának: 2. Helyen végzett a Monori SE! 🏆🥈⚽️💙😉

2017/05/28

 

 
Ez az év megmutatta, hogy átgondolt, szisztematikus igazolásokkal, remek szakmai munkával, kisebb költségvetésből is nagy eredményeket lehet elérni!

Az idei évben 2. helyen végeztünk, és NBII-es licencet szereztünk!

 


Ezt kevesen gondolták nyáron, amikor középcsapatként közel 10 új játékost igazoltunk egy kigondolt koncepciót követve és így szövögettünk nagy álmokat. Szerencsére működött amit megálmodtunk és hitelesek maradtunk: nagyszerű játékosok érkeztek, azon játékosainkhoz, akik már korábban bizonyítottak, mindannyian hittek a sikerben. Az eredmények pedig gyorsan nagybetűs csapattá kovácsolták a társaságot, ami tegnap egy fordítást követően ezüst érmet eredményezett!


Szívből gratulálok minden játékosnak, edzőnek, vezetőnek akik energiát és időt nem sajnálva véghezvitték közösen ezt a bravúrt.


Monor felkerült a futball térképre, az ország legjobb negyven csapata között találjuk magunkat, megelőzve nagyvárosok, megyeszékhelyek csapatait!


Gratulálok Srácok! Gratulálok barátom, Horváth Dávid! Hajrá Monor!

 

HORVÁTH DÁVID: – Az első félidőben ötlettelenül, rosszul futballoztunk, ráadásul hátrányba is kerültünk a szünet előtt. Azonban a második játékrész, az egyik legjobban sikerült 45 percünk volt ebben a bajnokságban. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést ezzel az utolsó fordulótól függetlenül biztos, hogy ezüstéremmel zárunk. A monori labdarúgás elmúlt másfél évtizedének legjobb helyezését értük el, amire nem csak mi, hanem a szurkolóink is büszkék lehetnek. Gratulálok a csapatnak

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY