Köszönjük Cső!

2017/05/28

Csőke Istvánt karrierje elismeréseként köszönti a Monori Sportegyesület.

 

 

Cső 20 éve, 1997 nyarán csatlakozott a Monori Sportegyesület felnőtt labdarúgó csapatához és azóta megszakítás nélkül kék-fehér mezben töltötte játékos karrierjét.

 

Részese volt, az elmúlt két évtized minden monori labdarúgó sikerének, így:

 

- 98/99-ben NB III ezüst érmet ünnepelt - 2001-2003 között tagja volt a másodosztályban szerepelt gárdának - 2005-ben az NB III Alföld csoportban bajnokságot és gólkirályi címet ünnepelhetett - 2012/2013 évadban a harmadosztályban ezüstérmet szerző együttesünk csapatkapitánya is volt, és segítette a csapatot, hogy a szűkített Nb3-ban kivívja a bennmaradást -

 

A jelenlegi szezonban is biztosan érmet ünnepelhet, hiszen 5 alkalommal pályára lépett az idei érmes NBIII-as csapatban, valamint a Monor II-ben is 20 gól felett talált be az ellenfelek kapujában.

 

Régi csapattársai technikás játékát és szervezőkészségét emelték ki, a jobb hátvédként, de pályafutása nagy részét belső középpályásként játszó nagy harcos Csőke Pistának. Cső a monori labdarúgás egyik felejthetetlen alakja, aki pénteken ünnepelte 38. születésnapját. Ebből az alkalomból is köszöntjük őt, „Isten éltessen Cső!” Köszönt téged az egész Egyesület és köszönjük az elmúlt húsz évben látott nagy csatákat, felejthetetlen gólokat, szép sikereket, aminek részese voltál és köszönünk mindent, amit a monori fociért tettél és értél el! Gratulálunk!

 

1/8

 

 

Please reload

Kiemelt hírek