Ezüstérmes a Monori SE II. csapata!

2017/06/02

Május 27-én délután lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését második számú felnőtt csapatunk, és magabiztos győzelemmel búcsúztak az idei bajnokságtól.

 

Monori SE II. - Tápióság KSK 7:0 (3:0)

Monori SE II.: Gál N. (Dézsi G.) - Lázár L. - Szabó E. (Szabó Gy.) - Tóth Á. - Gábor A. (Soltész B.) - Bánszki V. - Schmidt B. (Leé Á.) - Csőke I. (Köffer K.) - Király D. (Fábián D.) - Baranyi P. - Kelemen Á. Kispad: Farkas Á.

Gólszerzők: Kelemen Á.(2), Király D. (2), Tóth Á. (2), Lázár L.

 

Schmidt Ádám edzői értékelése a 16/17- szezonról: Az utolsó fordulóig hatalmas versenyben voltunk a bajnoki címért, de azt végül az egy ponttal többet szerző tápiószőlősi csapat nyerte - igaz, az utolsó két fordulóban már játék nélkül jutottak hat ponthoz. Mindenesetre gratulálunk nekik!

 

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezt a címet sokkal inkább mi magunk veszítettük el, sajnos nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Ugyanakkor nem szabad csalódásként felfogni ezt az eredményt, hiszen valahol nagy szó, hogy egy frissen alakult, saját nevelésű fiatalokra épülő csapat az első évében ilyen remek eredményt produkált. A tavaly nyári megalakulástól kezdve igen nagy utat tettünk meg.

 

Az első félévben rengeteg nehézséggel és állandó létszámproblémával kellett megküzdenünk, továbbá fel kellett dolgozni azt a tényt, hogy ellenünk mindenki a legerősebb csapatával állt ki, és mindenki minket akart legyőzni. A második félévben szerencsére javult a helyzet minden fronton, összecsiszolódtunk és egy nagyon remek, fiatal közösség alakult, akik képesek voltak az első perctől az utolsóig küzdeni egymásért és a sikerért. Ez természetesen az eredményeken is meglátszott, az utolsó 10 bajnoki mérkőzésen 30 pontot szereztünk - ezek alatt szereztünk 44 gólt és mindösszesen 3-at kaptunk. Továbbá örömteli tény az is, hogy rengeteg fiatal, tizenéves játékos lépett pályára csapatunkban és segített nekünk a minél jobb eredmény elérésében, amiért külön köszönet jár Földesi Zoltánnak, Horváth Dávidnak és Villányi Gergelynek. Az egész szezonunkból csak egyetlen érdekes információt szeretnék megosztani: a csapatunkban pályára lépők átlagéletkora 21,5 év volt - és ebben benne van a csapat rangidős vezére, Csőke István is!

 

Végezetül köszönöm játékosaimnak az egész éves kemény munkát, büszke vagyok rájuk, remekül helyt álltak az idény során! Köszönjük a szurkolóknak az egész éves támogatást és hogy a "kemény mag" minden mérkőzésen velünk volt! Továbbá köszönjük Baranyi Györgynek az egész éves segítséget, valamint Gábor Attilának és Bajári Tamásnak, hogy igyekeztek minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy sikeresen szerepelhessünk.

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink