A következő bajnokságban is Horváth Dávid lesz a vezetőedzőnk

2017/07/01

 

Felnőtt csapatunk igaz csak pár napja kezdte el a felkészülést az előttünk álló bajnoki szezonra, de vezetőink már hetekkel ezelőtt elkezdték a tárgyalásokat a következő esztendőre. Célunk nem változott, jövőre is a legjobbak között szeretnénk lenni! Ennek első lépcsőfoka, hogy a szakmai munka felelőse újabb egy évvel meghosszabbította szerződését.

 

Fiatal vezetőedzőnk, eddig 46 bajnoki mérkőzésen irányította NBIII-as csapatunkat, és első teljes szezonjában a 2. helyre vezette a monori kék-fehér együttes. 4 évet töltött el edzőként utánpótlásunkban, így nem csodálkozhatunk, hogy lehetőséget adott tizenéves tehetségeinknek a bizonyításra: idén Balogh Péter, Szabó Erik, Schmidt Balázs, és Király Dávid is bemutatkozott első csapatunkban, a már tavaly is a felnőtt keretben lévő Tóth Ádám, Sárai Zoltán, Kelemen Ádám és Tamás Dávid mellett.

 

 

 

Horváth Dávid: „- Örülök, hogy tagja lehetek ennek a közösségnek és részese lehetek a monori labdarúgás életének szenzitív időszakának! Meg szeretném köszönni a vezetőknek és a Főtámogatónknak, hogy bíznak bennem. Van hová fejlődnünk, ki szeretném hozni a csapatból a maximumot, de ehhez mindenki eltökéltsége kell, a felkészülés kezdetétől az utolsó bajnoki mérkőzésig. Ha ez meglesz, akkor hasonló sikereket élhetünk át, mint az elmúlt bajnokságban, a saját és a szimpatizánsaink örömére!”

Please reload

Kiemelt hírek