Többen is távoztak az ezüstérmet hozó idény végeztével

2017/07/01

 

 

 

A következő évadban már nem lesz tagja csapatunknak Illés Bence. Bence tevékenyen részt vállalt az ezüstérem megszerzésében, hiszen 23 mérkőzésen lépett pályára a tavalyi szezon során. A jövőben a munkájára szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni, amely elképzelése nehezen lenne összeegyeztethető a monori edzésekkel, így közös megegyezéssel a távozás mellett döntöttek a felek.

 

Sok sikert Bence mind a pályán mind a magánéletben! Köszönjük!

 

 

 

 

Miholics Milán is hasonló okok miatt távozik csapatunktól. A civil élettől komoly lehetőséget kapott Milu, így a mindennapos edzéseket nem tudja vállalni. Milán két szezont töltött nálunk. Sajnos monori karrierjét több komolyabb sérülés is hátráltatta. Mindennek ellenére 11 gólt szerzett kék-fehér monori színekben!

 

Köszönünk mindent Milu!

 

 

 

 

Sárközi Szabolcs is két szezon után döntött a váltás mellett. Szabi alapember volt az idei ezüst-csapatban. Látványos, technikás játékával tevékeny részese volt a monori győzelmeknek. A jövőben a családját és a munkáját helyezné előtérbe a labdarúgással szemben.

 

Köszönjük Monoron töltött éveidet Szabi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Balogh Péter is a távozás mellett döntött, hiszen fiatal kapusként érthető módon több játéklehetőségre vágyik. Peti a szezonban mindösszesen két bajnoki mérkőzésen védett, ugyanakkor veretlen maradt a csapat vele a kapuban.

 

Kívánjuk, hogy találd meg számításaidat Peti, sok sikert!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogáti Péter télen érkezett hozzánk az NBII-es Budaörs csapatától és a 16 tavaszi bajnokinkból tizenötször kezdőként lépett pályára, csupán egyszer eltiltás miatt hiányzott. Két büntető és egy szabadrúgásgól fűződik a nevéhez, valamint azok a kreatív, szépségdíjas megoldások, amikkel társait helyzetbe, az ellenfeleit pedig az őrületbe hozta. Ez felkeltette több más együttes érdeklődését, amely közül az egyikhez valószínű el fog igazolni.

 

Köszönjük Bogesz!

 

 

 

 

 

 

 Schmidt Zsolt is egy fél szezont töltött nálunk. Jól indult a monori pályafutása, hiszen első két meccsén is eredményes volt, majd az ötödik tavaszi fordulóban a harmadikat szerezte meg. Sajnos ezután már nem talált be az ellenfelek kapujába, igaz játékpercben is kevesebb lehetőség jutott neki. Kétszeres ezüstérmesnek mondhatja magát az idén, hiszen a Keleten megszerzett medália mellett, a PMFC csapatával, a Közép csoportban is hasonlót gyűjtött be, ahol az ősszel játszott.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

 

 

 

Csőke Istvánt az utolsó hazai bajnoki előtt köszöntötte és búcsúztatta az egyesület vezetése ezzel a sorokkal: „Cső 20 éve, 1997 nyarán csatlakozott a Monori Sportegyesület felnőtt labdarúgó csapatához és azóta megszakítás nélkül kék-fehér mezben töltötte játékos karrierjét.

Részese volt, az elmúlt két évtized minden monori labdarúgó sikerének, így: 98/99-ben NB III ezüst érmet ünnepelt; 2001-2003 között tagja volt a másodosztályban szerepelt gárdának; 2005-ben az NB III Alföld csoportban bajnokságot és gólkirályi címet ünnepelhetett; 2012/2013 évadban a harmadosztályban ezüstérmet szerző együttesünk csapatkapitánya is volt, és segítette a csapatot, hogy a szűkített Nb3-ban kivívja a bennmaradást. A jelenlegi szezonban is biztosan érmet ünnepelhet, hiszen 5 alkalommal pályára lépett az idei érmes NBIII-as csapatban, valamint a Monor II-ben is 20 gól felett talált be az ellenfelek kapujában. Régi csapattársai technikás játékát és szervezőkészségét emelték ki, a jobb hátvédként, de pályafutása nagy részét belső középpályásként játszó nagy harcos Csőke Pistának. Cső a monori labdarúgás egyik felejthetetlen alakja, aki pénteken ünnepelte 38. születésnapját. Ebből az alkalomból is köszöntjük őt, „Isten éltessen Cső!” Köszönt téged az egész Egyesület és köszönjük az elmúlt húsz évben látott nagy csatákat, felejthetetlen gólokat, szép sikereket, aminek részese voltál és köszönünk mindent, amit a monori fociért tettél és értél el! Gratulálunk!”

 

 

 

 

Sárai Zoltán a 2015/16-os bajnokság tavaszi szezonjában került a felnőtt keretbe, és 11-szer lépett pályára azóta bajnoki mérkőzésen az NBIII-as csapatunkban. Az U19-ben viszont meg tudta mutatni tehetségét és a tavalyi karrierrekordnak számító 24 gólját, majdnem be tudta állítani idén 23 találattal. Tehetsége további kibontakoztatása érdekében elválnak a csapat és Zoli útjai, de bízunk benne, hogy megtalálja azt, ahol a lehetőség biztosított számára.

 

Szurkolunk neked Zoli!

 

 

 

 

 

 

A távozók mellett természetesen érkezők is lesznek az erősítés és a fejlődés érdekében, amelyről a jövő hét folyamán részletesen be fogunk számolni!

Hajrá Monor!!!

Tags: