Búcsúzunk

2017/08/07

Ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani mind az egyesület mind a Család nevében Mindenkinek, aki a mai napon velünk tartott és Gábor Attila emlékére mécsest gyújtott.

 

Megemlékezésen a Sportegyesület, valamint a Labdarúgó szakosztályunk búcsú szövege lentebb található.

 

 

 

A Monori Sportegyesület következőkkel búcsúzik Gábor Attila elnök úrtól:

 

A búcsú, az emlékezés önmagunknak, az itt maradóknak szóló üzenet. Megpróbáljuk összegezni, nevesíteni, – mintegy útravalónak s egyben tanulságként – hogy mit is jelentett és jelent nekünk Gábor Attila, mit veszítettünk távozásával, mi az, amit mindannyian megőrzünk, továbbviszünk tanításából, belőle, mi az, amiért szerettük és tiszteltük őt, amire mindig emlékezni fogunk.


Búcsúzik a Monori Sportegyesület elnökétől a labdarúgó, a kosárlabda, a taekwon-do, a karate, a birkózó, a ritmikus gimnasztika, az úszó szakosztály és a kutyás szakosztály vezetői, edzői, sportolói, az egyesület munkatársai, támogatói, szurkolói, barátaid.

 

Nehéz szavakat találni, hiszen mindig Te adtál tanácsot nekünk és segítetted utunkat. Mindig ott álltál mellettünk! Kedves bátorító mosolyoddal minden percben erőt sugároztál és tudtuk, hogy minden megoldódik. Megoldjuk…..emlékszünk ez volt mindig a megbeszélések utolsó mondata….megoldjuk…..

Mérhetetlenül büszke voltál a szakosztály vezetőkre, edzőkre, sportolókra, eredményekre, érmekre, sikerekre és, hogy a Monori Sportegyesület elnöke vagy! Ha lehetett volna, mindenkit átölelsz és gratulálsz, mert tudtad, hogy mennyi munka volt egy sikeres, de akár egy nem úgy sikerült eredményben is. Derűs arccal érkeztél és csillogott a szemed az eredményektől, vagy amikor egyesületi színekben láttál valakit az utcán, hiszen tudtad, hogy a monori színeket képviseli. Minden beszélgetésből sugárzott a jószívűséged, a tanácsod, rajongásod. Az életed részévé váltunk, és Te a hibáinkkal, morgolódásainkkal együtt az élet minden szeretetével szerettél minket. Elnökünk és a barátunk voltál! Nem szeretted a felhajtást, a szereplést. A felszólalásokat egyetlen dolog tudta ezt egyensúlyozni, a kék-fehér ingeid….ha azt viselhetted, akkor minden problémád elszállt és megoldódott. Hiszen kék-fehérben voltál és azt mondtad így minden rendben!

 

Megoldjuk! Emlékszel? Minden kívánságunkat, kérésünket megoldottad! Ha most lehetne egy utolsó kívánságunk, akkor tudod, hogy mindannyian mit kérnénk Tőled….

Ezután nélküled kell küzdjünk, nélküled kell helyt álljunk a versenyeken, de példád mindig kötelezni, biztatni és bátorítani fog.

Köszönjük, hogy voltál nekünk, köszönjük, hogy tanítottál bennünket és veled dolgozhattunk. Köszönjük, hogy segítettél, szerettél minket. Gazdagabbá váltunk általad és most szegényebbek lettünk nélküled. Te elmentél, mi itt maradtunk a fájdalom és az üresség érzésével. A fájó űrt, amit magad után hagysz, talán idővel betöltik az emlékek.

Isten Veled Elnök Úr! Köszönünk mindent!

 

 

A Monori Labdarúgó szakosztály következőkkel búcsúzik Gábor Attila elnök úrtól:

 

Köszönünk mindent Elnök úr! Isten Veled Attila!
Köszönjük, amit értünk, amit a monori labdarúgás múltjáért, jelenéért, jövőjéért tettél. Ahogy a legkisebb lurkótól az öregfiúkig mindenkit ismertél, szerettél, ahogy ragaszkodtál ahhoz amink volt, és ahogy törekedtél arra, hogy mindig többek legyünk.
Sosem felejtjük a gondoskodásodat, az építő kritikáidat és dicséreteidet. A megszokott és végeláthatatlan beszélgetéseket, akár a pályán akár sportboltban történtek. Aki Veled beszélt azonnal büszkévé vált arra, hogy monori focista, hogy kék-fehér mezt viselhet a szeretett címerrel. Aki Rád nézett, és látta milyen felelősséggel és ragaszkodóan viseled a monori melegítőt, annak olyan érzése lehetett, hogy a Barcelona elnökét látja. Ezt nagyon tudtad, nagyon büszke voltál Monorra a kék-fehér mezre.

Nálad jobb Elnököt kívánni sem lehetett volna. Nem főnöke, hanem barátja voltál mindenkinek, aki valaha kifutott a monori gyepre. Kíváncsian, már-már rajongva vártad a hazai mérkőzéseket és a játékoskijárónál szinte ikonikus, kissé hóbortos babonával mindig egy helyről, figyelted az eseményeket, vártad a monori gólokat. Ha idegenbe ment a csapat, már a bemelegítésnél érdeklődtél, mit látni a játékosok tekintetében, és ha percekig nem kaptál választ az eredmény állására, türelmetlenül érdeklődtél, addig amíg azt nem mondtuk, hogy vezetünk vagy nyert a Monor! 
A vesztes mérkőzések után napokig kerested a vereség okát és addig nem nyugodtál amíg nem találtál rá...
Ilyen voltál: nem szerettél veszíteni, de elismerted, ha az erősebb nyert, és vereséget is arra használtad örök optimistaként, hogy abból később pozitív dolgokat csiholj.

Sajnos most egy erősebb ellenféllel találtuk szembe magunkat, legyőzött... megnyerte a mérkőzést, de amit felépítettél magad körül azt nem győzte le, nem is győzhette, hisz maradandót alkottál. 
Ha most látod szeretett centerpályádat, látod az embereket akik miattad gyűltek össze, büszke lehetsz magadra! Miképpen mi is azok vagyunk rád és arra is hogy megismerhettünk.
Sosem voltál kérkedő típus, de most elégedetten nyugtázhatod, hogy jól csináltad!

Akik itt vannak mindannyian a Te csapatod, a Te egyesületed tagjai, mi vagyunk a Monor SE, ahogy a szurkolók szokták skandálni, a Te hőn szeretett egyesületed, Te pedig örökre a mi Attilánk maradsz, a mi Elnök urunk!

Zengjen-zúgjon: HAJRÁ MONOR, HAJRÁ MSE!

Találkozunk az első hazai forduló során, várunk a szokásos helyeden!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

December 25, 2019

1/10
Please reload

Híreink
Please reload

Archív
Please reload

Search By Tags
Kövess minket! 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
További Támogatóink