Biztató kezdés, de jövő héten nyerni kell!!🏆⚽️💙👍

2017/08/13

Igazságos döntetlen a salgótarjáni rangadón! 
Salgótarján - Monori SE 2-2!

Rangadóval indult a szezon, hiszen vendéglátónk jelentősen megerősödött a tavalyi évhez képest és hozzánk hasonlóan a bajnokság megnyerését tűzte ki célul. Kifejezetten futballhangulat uralkodott a salgótarjáni Szojka stadionban, köszönhetően a szépszámú monori vendégszurkolóknak is, akiknek ezúttal is köszönjük a biztatást.

Rangadóhoz méltó iramot és kifejezetten sok helyzetet hozott a mérkőzés. Ellenfelünk már a 4. percben megszerezte a vezetést a tavaly még monori színekben játszó Bogáti 11-es góljával. Egy percre a gólra már érkezhetett volna a válaszunk, de Urbán ziccert hibázott, majd egy nagyszerű szögletkombináció után centikkel kerülte el a labda a tarjáni kaput. A félidő végén Mundi zseniális csellel hozta helyzetbe magát, de óriási helyzetben lövés helyett passzt választott, így kimaradt a ziccer. Az első félidő krónikájához hozzátartozik egy les miatt meg nem adott Ficsor gól, amely a videó felvételek alapján téves játékvezetői döntés volt. Az első félidő nagy részét helyzetekben és játékban is domináltuk, de az egyenlítés elmaradt.

A második félidőt ott folytattuk, ahol az első félidő abbamaradt, és Hunya révén gyorsan egyenlítettünk, majd a félidő közepén egyik új igazolásunk, Tóth Ádám góljával a vezetést is sikerült megszerezni. Fiatal támadónk szinte első labdaérintéséből gólt szerzett, Balogh Milán nagyszerű passzából, a gól Ádám első nb3-as gólja volt. Gratulálunk és további monori gólokat kívánunk Ádi! Sajnos sokáig nem vezettünk a mérkőzésen, mert egy perc múlva jött a tarjáni egyenlítés Oláh góljával. Az utolsó húsz perc, lüktető és kissé kapkodó játékot hozott a szurkolók legnagyobb örömére. Több hazai helyzet is adódott az utolsó percekben, de a slusszpoén monori lehetett volna. Egy kontra után három az egy ellen vezettük kapura a labdát, de Balogh Milán lövését a hazai hálóőr védte.

Összességében játékunk még alakulóban van, de biztató jeleket mutat, hogy így is sikerült egy pontot elhozni az egyik bajnokaspiráns otthonából. 6 új játékosunk is pályára lépett, akiknek gratulálunk a bemutatkozáshoz.

Jók: Zoltán Mundi végig hasznosan, agilisan és veszélyesen játszott. Hunya Krisztián játékát gólja dicséri. Ádám Tóth bemutatkozása is remekül sikerült, illetve Balogh Milán Balogh is többször megvillantotta képességeit.

A döntetlenünk csak akkor ér valamit, ha hazai közönség előtt legyőzzük a győzelemmel kezdő Balassagyarmat gárdáját remélhetőleg nagyszámú haza közönség előtt.

Zengjen-zúgjon, hajrá Monor!

STC Salgótarján-Monori SE 2-2 (1-0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 700 néző. Vezette: Leél-Őssy Á. (Sándor Z., Kovács B.)

STC Salgótarján: Lékai - Sulcz, Híves, Gál, Banjac - Spitzmüller - Pataki (Takács P., 58.), Kovács L. (Oroszi, 80.), Bogáti, Lupták (Gábor Lukács J., 85.) - Oláh L. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Monori SE: Bozsó - Ficsor, Villányi, Mundi, Mészáros - Pintér, Hunya, Balogh, Katona (Barthel, 73.) - Urbán (Tóth Á., 62.), Sági. Vezetőedző: Horváth Dávid.

Sárga lap: Gál, ill. Urbán, Ficsor, Mészáros

Gól: Bogáti (5.), Oláh D. (64.), ill. Hunya (49.), Tóth Á. (63.)


HORVÁTH DÁVID: – Rémálomszerűen kezdődött az új idény első meccsének az első percei... 4.percben büntetőből kerültünk hátrányba, így egyből egy nehéz helyzetből kellett kijönnünk, ami sikerült is, hiszen nagy energiákat mozgósítva fordítani tudtunk, de végül egy ponttal kellett beérnünk. Amivel elégedett nem vagyok, de idegenben az első fordulóban, egy rangadón döntetlen játszani nem rossz kezdés. Az igazi értékét a következő meccseink eredményei ismeretében fogjuk tudni. Köszönöm a csapat nevében mindazoknak a szurkolóinknak, akik elkísértek minket idegenben is és buzdították a játékosokat!
Fotó: Salgótarján STC weboldala

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek