A támadás megindult, irány a bajnoki cím! ⚽️🏆💙🍻👑

2017/08/20

Kiütéses győzelem a hazai nyitányon!

Monori Se- Balassagyarmati VSE 4-0!!!

 

Szépszámú hazai közönség várta és nagy várakozás övezte csapatunk hazai bemutatkozását. A múltheti rangadót követően a győzelemmel bemutatkozó újonc Balassagyarmat csapatát fogadtuk, akik NbI-et megjárt edzővel és több jó nevű labdarúgóval érkeztek. A célunk egyértelmű volt: a lehető leggyorsabban éreztetni ellenfelünkkel, hogy mi idén a bajnoki címért szállunk harcba.

 

Sajnos a mérkőzés nem úgy indult, ahogy elterveztük, hiszen Barthel Gábor már a 2. percben sérülést szenvedett. Jobbulást Gábor Barthel! Helyére újdonsült apuka-kapitányunk Gergely Villányi érkezett, aki a tervek szerint pihenőt kapott volna. A korai csere nem zavarta meg csapatunkat. Magabiztosan vezettük támadásainkat a 10 emberrel saját térfelére visszahúzódó ellenféllel szemben. Több veszélyes támadást is vezettünk, illetve 11-es gyanús szituációk egész sora érzékeltette a kilátogatókkal, hogy csak a győzelem lehet elfogadható számunkra. A folyamatos nyomás ellenére az első félidőben hazai gól nem született, így gól nélküli döntetlennel fordultak a csapatok.

 

A második félidő elején megpróbáltunk gólt szerezni visszaálló és jól tömörülő ellenfelünkkel szemben. Tudtuk, hogy ha gólt szerzünk, akkor a kinyíló Balassagyarmat ellen végre játszhatjuk azt a focit amit gyors embereinkkel a legjobban tudunk. Ezen cél elérése érdekében már többet is vállaltunk, Milán Balogh nagyszerű egyéni alakítása után a felső lécet találta el, de pár perc múlva Ádám Tóth már nem hibázott. Fiatal csatárunk gyönyörű gólt fejelt a 63. percben (1-0). Majd Hunya percei következtek: rá jellemző módon gól-sárga lap-gól kombinációt bemutatva 10perc alatt duplázott két szemfüles találattal (3-0). Hunya Krisztián már három gólos idén két meccs alatt. Kőkemény, védekező játékos létére az NBIII legjobb és leggólerősebb középpályásai közé küzdötte magát monori évei alatt. Nem hiába zengett zúgott a Hunya-Hunya rigmus. Az utolsó 10 percben még Urbán Gabi bolondította meg a teljes védelmet, és mindenkit kicselezve álította be a 4-0-ás végeredményt.

 

Összegezve: sikerült felőrölni ellenfelünket és magabiztos győzelemmel, szép gólokkal mutattuk a kilátogatóknak, hogy az idei Monorral komolyan kell számolni.

 

Jók: Hunya két góljával és hasznos megbízható játékával a mezőny fölé emelkedett, Balogh Milán az összes monori gólban tevékenyen részt vállalt és dinamikus, veszélyes focit mutatott be. Villányi kislánya születését követően remekül állt be és a védelem vezére volt.

 

Ki kell emelni szurkolóink folyamatos, hangos biztatását, akik igazi futballhangulatot teremtettek és a mérkőzést követően percekig ünneplelték győztes csapatunkat. Köszönjük!

 

Zengjen-zúgjon jövő héten Tiszaújvárosban is, hajrá Monor!

 

Monori SE - Balassagyarmati VSE 4-0 (0-0)

 

Monori SE: Bozsó -Barthel (Villányi) Tóth Á., Mundi, Mészáros - Pintér (Fazekas) Hunya (Ficsor), Balogh, Katona, Urbán, Sági  Vezetőedző: Horváth Dávid.

 

Gól: Tóth Á. (63.), Hunya (69. 72.), Urbán (82.)

 

Horváth Dávid: Sikerült alaposan kielemezni a Balassagyarmat játékát, azt kaptuk tőlük amit várni lehetett. Az első félidőben még visszafogottabb volt a támadójátékunk hatékonysága, de ahogy az lenni szokott az első gólnál átszakadt a gát. Fel kell készülnünk, hogy idén sok csapat áll majd vissza ellenünk a saját kapuja elé, ezen a mérkőzésen is így volt, ilyenkor fel kell vállalnunk a támadójátékot és előfordul, hogy akár 7 támadóval veszélyeztetünk, most is így tettünk és működött.

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek