3pont Tiszaújvárosból

2017/08/27

NBIII Keleti csoport 3. forduló

Termálfürdő Tiszaújváros - Monori SE 2:3 (1:1)

 

Monori Csapat: Bozsó, Csicsek, Villányi, Mundi (Ficsor), Mészáros, Pintér, Hunya, Balogh (Tóth Á), Katona, Sági, Tóth Á. S. (Fazekas)

 

Gól: Katona (42), Mészáros (47), Mundi (66) ill Lipus (37) Nagy (84)

 

 

Horváth Dávid: - Mérkőzés előtt tudtuk, hogy nem téveszthet meg a Tiszaújváros pontszáma, hiszen előzetesen a bajnokság meglepetéscsapataként említett, jó erőkből álló csapathoz látogattunk. "Félelmeink" beigazolódtak, hiszen egy masszív, motivált ellenfelet sikerült legyőznünk. A meccs első negyedórájában még nem pörögtünk kellő fordulatszámon, talán a nagy hőség miatt, de aztán négy alkalommal is megszerezhettük volna a vezetést. A futball örök törvénye megbüntetett minket és a hazaiak találtak be. Meghatározó tényező, hogy még a szünet előtt sikerült kiegyenlítenünk, majd egy újabb lélektanilag fontos időszakban, a második játékrész elején fordítottunk. A harmadik gólunk után, könnyen lezárhattuk volna a találkozót, ha annak a 2-3 kontránknak, amit gyönyörűen vezettünk szinte végig, gól a vége. Ehelyett ismét a Tiszaújváros szerzett találatot, így a hajrá elég sok izgalmat hozott. A folyamatos felívelések, pontrúgások után, sokszor pattogott a labda a 16-osunk környékén, de vagy a védelem, vagy egy alkalommal a kapufa állta útját az egalizálásnak.


Összességében megérdemelt a győzelmünk a helyzetek és a gólok aránya miatt is, de meg kell említeni, hogy az utolsó percekben a szerencse is mellettünk volt. Meg kell tanulnunk lezárni a mérkőzést, hogy ne okozzunk magunknak kellemetlen perceket, vagy pontvesztéseket. Bizakodásra ad okot az, hogy a támadójátékunk erőteljes, de a most elpuskázott lehetőségeket, a jövőben gólra kell váltani.

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek