Újabb fölényes, hazai győzelem és 10-0-ás hazai mutató két meccs után, bravó fiúk!

2017/09/03

dr. Selei András Sportigazgatói összefoglalója és értékelése😁🍻🏆⚽️💙

 

Monori Se- Cigánd SE 6-0!!!

 

Immáron első helyről vártuk soros ellenfelünk érkezését, amely a tavaly még másodosztályú, Cigánd együttese volt. Vendégeink két győzelemmel a lábukban érkeztek, és felvállalva a nyíltabb támadójátékot meglehetősen bátran játszottak az első félidőben. Csapatunk is erőteljes, önbizalom dús játékot produkált, és egy nagyszerű gyors és sokpasszos támadásvezetést követően a 10. percben Levente Csicsek góljával megszerezte a vezetést. Ritkán látott gyönyörű gól üzente a szépszámú és hangos monori szurkolótábornak, hogy ma jól fognak szórakozni. Így is lett. Még az első félidőben bebiztosíthattuk volna a győzelmet, de Sánta kapus több alkalommal is bravúrral hárított.

 

A második félidő elején egy Tóth Ádám szólót követően Milán Balogh duplázta meg az előnyünket, majd futószalagon érkezett a többi monori gól is. Nem tudtak, nem akartak leállni a srácok. Az 55. percben Gergely Villányi fejelt nagyszerű gólt, majd Hunya is betalált fejjel, sőt néhány perc múlva lábbal duplázott. Hunya Krisztián már 5 gólos idén!!! ami szinte egyedülálló az ő pozíciójában. A slusszpoént pedig fiatal támadónk, Tóth Ádám szolgáltatta, aki remek góllal tette fel a koronát teljesítményére, beállítva a 6-0-ás végeredményt.

 

A mérkőzést követően hosszasan ünnepelt csapatunk remek szurkolóival, önbizalomnövelő, nagyszerű győzelem volt, de a neheze még csak most jön! Meg kell tartani ezt a teljesítményt, és mindjárt egy újabb rangadón, a Putnok ellen kellene bizonyítani, hogy az idei Monort nehéz lesz megállítani.

 

Összegezve: remek hazai teljesítmény, szép gólok, és kiütéses siker. A kezdőben 6 új igazolás bizonyította, hogy nem véletlenül szerződtek Monorra. Védelmünk magabiztosan tartotta a veszélyes cingándi támadókat, elől meg kiemelkedő sebességgel vezettük támadásainkat.

 

Csak így tovább, ezt jó volt látni!

 

Jók: ritkán szoktam ilyet írni, de most tényleg az egész hazai csapat jól vizsgázott, ugyanakkor Hunya Krisztián ismételt duplája és Ádám Tóth gólja és gólpasszai, látva a korábbi mérkőzéseken mutatott formájukat, így sorozat szinten mindenképpen külön is kiemelést érdemel.

 

Monori Se - Cigánd SE 6-0 (1-0)

Monor: Bozsó – Balogh, Villányi, Tóth, Sági, Mundi, Mészáros, Karacs, Pintér, Hunya, Csicsek

Cigánd: Sánta T. – Horváth, Répási, Baksa, Pásztor – Toma, Balla, Ötvös, Benke – Szöllősi, Molnár T.

Gólszerzők: Csicsek, 10′, Balogh, 47′, Villányi, 55′, Hunya, 75′, 78′, Tóth, 81′.

 

Horváth Dávid edzői összegfoglalója: – Szinte tökéletes mérkőzést produkáltak a játékosok, egyedül az első gólunk után esett vissza 5-10 percre az iramunk. A második félidei támadójátékunkról pedig csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! Az ilyen játék kötelezi is őket arra, hogy későbbiekben is hasonló motiváltsággal és koncentráltsággal lépjenek pályára.

 

Fotó: NB3 Foci, Szécsi József

 

 

Please reload

Kiemelt hírek