Új elnök a Monori Sportegyesület élén!

2017/09/08

Tragikus hirtelenséggel veszítette el  az MSE elnökét Gábor Attila személyében, ugyanakkor a helyzet megoldást kívánt, hiszen patinás egyesületünk hosszú távon nem maradhatott megfelelő vezetés, képviselet nélkül. 

 

Ebben a nehéz helyzetben is az összefogás jellemezte a szakosztályokat, és a 2017.08.31. napján megtartott közgyűlésen akarategységben, egyhangúlag az MSE tagjai Ócsai Istvánt választották a Monori Sportegyesület újdonsült Elnökének. Az új Elnök mandátuma egyelőre 2018. júniusáig tart majd. Munkáját Zátrok Tamás valamint Bajári Tamás segítik, akik az állandóságot képviselik egyesületünk életében, hiszen már hosszú idő óta részesei az MSE napi életének.

 

Ócsai István 1979-ben született, és 6 éve költözött Monorra, monori lakos, két fiú gyermek édesapja. A monori sportéletben még kevésbé ismert, ugyanakkor az üzleti életben annál inkább. Fiatal kora ellenére, István a BSS 2000 Kft. -egyesületünk főszponzorának- az ügyvezető igazgatója. Erős vezetői vénával megáldott, ambiciózus, energikus fiatalember, aki már saját munkaterületén bizonyított, és most a Monori Sportegyesület sikereiért vállal áldozatokat. Azért dolgozik majd, hogy a monori sportélet folytassa elődei által megkezdett utat, és tovább fejlődjön immáron Ócsai István elnökletével!

Ehhez kíván sok sikert az egyesület minden tagja!

 

Hajrá monori sport, hajrá MSE!

Please reload

Kiemelt hírek