Izgalmas mérkőzésen, gól nélküli döntetlent értünk el a Putnok otthonában!

2017/09/10

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek múcsonyi vendégjátékunk, hiszen a Putnok erőteljes, masszív, jó csapat, amely hazai pályán különösen veszélyes.

 

A mérkőzés első 10 percében mérsékelt játékot produkáltunk, majd folyamatosan átvettük az irányítást, és több nagy helyzetet dolgoztunk ki. Egy alkalommal Sági ment el nagyszerűen a jobb oldalon, majd visszagurítását Tóth Ádám óriási helyzetben továbbította kapura, a gólba tartó labda végül saját játékosunkban akadt el. Majd Pintér Dominik külsőzött mellé nagy helyzetben. A félidő utolsó harmadában kiegyenlített játék zajlott és Bozsó bravúrra is szükség volt a végig agilis futballozó putnoki Katona Bence ziccerénél.

 

Második félidőben is tompán kezdtünk. A Putnok több veszélyes pontrúgással jelezte hogy meg szeretné nyerni a mérkőzést. Horváth Dávid is hasonlóan gondolkodott, Urbán Gábort is pályára küldte, aki néhány perc múlva nagyszerűen hozta helyzetbe Tóth Ádámot, azonban fiatal csatárunknak ma nem volt szerencséje, hisz próbálkozása megint a gólvonalon akadt el, ugyan most putnoki játékos mentett. Később Tóth nagyszerű gólt lőtt, de sajnos lesről. Az utolsó 10 percben még egy ziccerünk adódott, Bonifert lövése megint csak, már harmadszorra a gólvonalon akadt el, valamint Pintér helyezett távolról nagyszerűen, de sainos a fölső kapufát találta el. Ezen a napon fortuna nem volt velünk. Ugyanakkor az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ellenfelünknek is adódtak ígéretes lehetőségei.

 

Mivel 3-4 óriási helyzetünk is kimaradt és nem sikerült gólt szereznünk, így meg kellett elégednünk az egy ponttal. A döntetlen ezen a napon reálisnak mondható, két jó csapat nem bírt egymással egy látványos, izgalmas meccsen. 

Kevés csapat fog pontokkal távozni Putnokról, mi pedig jövő héten hazai pályán folytathatjuk remek otthoni sorozatunkat a Nyírbátor ellen.

 

Hajrá Monor!

 

Putnok FC – Monori SE 0-0

Múcsony, 150 néző. V.: Nazsa.

 

Csapatunk:

Monor: Bozsó – Csicsek (Urbán), Villányi, Mundi, Mészáros (Bonifert), Karacs, Pintér, Hunya, Balogh M., Sági, Tóth Á. 

 

Edző: Horváth Dávid.

 

Jók: védelmünk Villányi és Karacs vezetésével nagyot küzdött, jól teljesített. Előre játékunkba sok hiba csúszott, első szekciónk közül Tóth Ádám játéka volt kiemelhető.

 

 

HORVÁTH DÁVID: – Csoportunk egyik rangadójához híven küzdelmes mérkőzés volt, de a játék sem hiányzott. Sokat tettek azért a játékosaim, hogy mi szerezzük meg a győztes gólt, azonban ez vagy a rossz kivitelezésen múlt vagy ha az jó volt akkor a szerencse pártolt el mellőlünk. Védelmünk koncentrált volt és kemény, mindenki tette a dolgát becsülettel, de be kellett érnünk ezúttal a pontosztozkodással.

Please reload

Kiemelt hírek