Ismét magabiztos hazai győzelem: 3 meccs, 3 győzelem, 13 rúgott és 0 kapott gól!!!

2017/09/17

Monori SE - Nyírbátori FC 3-0 (1-0)

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Az idei bajnokságban, a keleti csoportban sokszor végletes eredmények születnek. Soros ellenfelünk is tökéletesen beleillik a bajnokság összképébe. Nyert már 5 góllal, de kapott ki nyeretlen csapattól is.

Mi hétről-hétre azon dolgozunk, hogy kitörjünk a sztereotípiából, miszerint a Keleti csoportban bárki-bárhol nyerhet. Nem!!!!!!

 

Monoron mindenki ellen nekünk kell a favoritnak lenni, ha el akarjuk érni céljainkat. Jó úton vagyunk, legalábbis a 13-0-ás hazai gólkülönbség ezt mutatja!

 

Jó ritmusban kezdtük a mérkőzést érezhető volt a fölényünk az első perctől kezdődően, de nagy helyzetet csak a félidő második részében sikerült kialakítani. Ahogy ellenfelünk fáradt a nyomás alatt, úgy váltunk egyre veszélyesebbé. A 38. percben Ádám Tóth tört kapura nagyszerűen, majd önzetlenül Gábor Urbán elé passzolt, aki ziccerben nem hibázott. (1-0) Nem úgy mint pár perc múlva, amikor Milán Baloghgal szemben elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Urbán a 42. percben csúnyán mellé lőtte. A 11-es szituációnál emberelőnybe is kerültünk, hiszen a játékvezető Feketét reklamálásért kiállította. A félidő végén még Hunya Krisztián ziccerét hárította bravúrral Vasas kapus.

 

Második félidőben gyorsan megdupláztuk előnyünket: Pintér Dominik szögletét a csapatkapitány Gergely Villányi váltotta fejjel gólra az 51. percben. (2-0) Ember és két gólos előnyben tovább erősödött fölényünk. Sorra alakítottuk ki a ziccereket, gyors támadásokat vezettünk, de a nyírbátori kapus remek napot fogott ki és megmentette csapatát a kiütéstől.

 

A 72. percben Urbán második góljával beállította a végeredményt: Sági Milán nagyszerűen indult be a jobb oldalon, kapura tört, de önzetlenül Urbánt hozta kihagyhatatlan helyzetbe, aki az üres kapuba passzolt. (3-0)

 

Fölényes győzelmet arattunk, minden csapatrész nagyszerűen teljesített. Tóni Bozsónak nem akadt védeni valója, az ellenfél 8 gólos csatárának, Hornyáknak momentumok sem jutottak ma, ami védelmünket dicséri. A középpályát uraltuk, a szélen szebbnél-szebb akciókat vezettünk, a támadóink pedig kreatívak és veszélyesek voltak. Jó volt látni a magabiztos monori játékosokat, akik örömmel ünnepeltek a szurkolókkal!

 

Gratulálok, csak így tovább!!!

Hajrá Monor!

 

 

Monori SE–Nyírbátori FC 3–0 (1–0)

Monor, 300 néző, v.: Juhász B.

Monor: Bozsó – Karacs D., Villányi, Mundi (Tamás D., 78.), Mészáros L., Urbán G., Pintér D., Hunya (Ficsor, 63.), Sági, Tóth Á. (Bonifert, 79.), Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

Gól: Urbán G. (38. és 76.), Villányi (51.).

 

Horváth Dávid edzői értékelése: – Gyorsabban, nagyobb tempóban játszottunk, mint az ellenfél, ezért már az első félidőben sok helyzetet tudtunk kidolgozni. Vezetésünk és emberelőnyünk birtokában megfelelő játékot produkáltunk, és akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Hazai közönségünket ismét többgólos győzelemmel sikerült kiszolgálni, ráadásul kapott gól nélkül, amiért külön dicséret jár a játékosoknak!

Please reload

Kiemelt hírek