Izgalmas mérkőzésen hoztuk el a 3 pontot Füzesgyarmatról, így továbbra is veretlenül az élen!⚽️⚽️⚽️🏆💙👍

2017/09/24

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: 120 perces szerdai kupacsatát követően, közel 4 órás utazás után vártuk az összecsapást, ahol ellenfelünk több román-magyar "hazai" játékossal a kezdőben próbált pontot rabolni listavezető csapatunktól. Nem sikerült...

 

A Füzesgyarmat kihasználva a kezdeti tompaságunkat aktívan kezdte a mérkőzést, és a 7. percben egy oldalszabadrúgás után első és utolsó kapura lövésével, Popescu révén megszerezte a vezetést. (1-0) A kezdeti hazai lendület szép lassan alábbhagyott, és folyamatosan kezdtünk ellenfelünk fölé nőni, oly módon, ahogy a tabellán elfoglalt helyek is mutatják. Fölényünk eredményeként a 41. percben Zoltán Mundi 11-est harcolt ki Sági Milán beadása után, de Mészáros László büntetőjét az ellenfél kapusa bravúrral hárította.

 

A második félidőben gyorsan sikerült az egyenlítés Tóth Ádám által kiharcolt szabadrúgást Urbán Gábor nagy erővel vágta a kapuba. (1-1) Az egyenlítést követően sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de a nagyobbnál-nagyobb helyzetek kimaradtak. A Gyarmat kizárólag a védekezésre rendezkedett be. A folyamatos monori nyomás a 88. percben érett góllá, amikor a kupában is eredményes Ficsor Richárd egy szöglet után kegyetlenül kirúgta a rövid felsőt. (1-2). Majd egy jogos kiállítás biztosíttat be előnyünket, végül Balogh Milán értékesített egy ziccert (1-3), így a vége megérdemelt két gólos monori győzelem lett.

 

Összegzés: a vártnál nehezebb, de megérdemelt győzelmet arattunk, amelyhez az kellett hogy a gyorsan bekapott gól után, folyamatosan javulva felőröljük ellenfelünket. Jó volt látni ezt a magabiztos fordítást. GRATULÁLOK SRÁCOK!

 

Jók: Sági Milán lendületes, erőtől duzzadó játéka a teljes mérkőzésen kimagasló volt, több jó teljesítmény mellett Urbán és Balogh agilis támadójátéka, Ficsor gyors helyzetfelismerése, Hunya Krisztián és Mundi munkabírása és a csapatszinten produkált kemény, határozott játék ami jellemezte a mérkőzést.

 

Füzesgyarmati SK–Monori SE 1–3 (1–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 350 néző.

Füzesgyarmat: Fildan – Sundas (Lukács, 80.), Nagy T., Raducu, Bakk – Vincze, Kiss D. (Sipos, 60.), Toca, Pataki – Styecz (Urbán S., 76.), Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

 

Monor: Bozsó – Karacs D., Pintér, Hunya, Sági – Mundi (Tóth Á., 93.), Villányi, Mészáros – Tóth Á. S. (Ficsor, 71.), Urbán G. (Katona, 90.), Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

 

Gólszerző: Popescu (8.), ill. Urbán G. (55.), Ficsor (88.), Balogh M. (92.). Kiállítva: Sipos (91.).

 

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: - Korán hátrányba kerültünk, de ez nem fogta meg a csapatot és próbáltunk rést találni a mélyen védekező hazaiakkal szemben. Az egyenlítő találatunk után fölényünk még jobban érvényesült és több nagy gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. Hogy végül izgalmasra sikeredett és csak a végén tudtuk eldönteni a mérkőzést,az az ellenfél kiváló kapusteljesítményén múlt.

 

 Gratulálok a csapatnak, mert hátrányban és a kihagyott büntető után is megmaradt a hit, hogy meg tudjuk nyerni a meccset!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek