Magabiztos győzelemmel tartjuk a vezető pozíciónkat!

2017/10/01

Mtk Budapest II. - Monori SE 1-3 (1-3)

Gólszerzőink: Karacs, Urbán, Tóth Ádám

 

dr. Selei András Sportigazgatói összefoglalója: A bajnokság egyik legerősebb csapatához látogattunk vasárnap délelőtt. Ellenfelünk több visszajátszóval, remek játékerőt képviselt, de ez sem jelentett akadályt remek formában levő csapatunknak. Tudatos, érett játékkal vettük az akadályt, és kétgólos magabiztos győzelmet arattunk, amellyel továbbra is veretlenül, az összes Nb3 csapat közül!!!! legtöbb gólt rúgva vezetjük a bajnokságot!

 

Az első perctől kezdve támadóan léptünk fel, és Hunya távoli bombájával gyorsan megszerezhettük volna a  vezetést, de Varga óriási bravúrral hárította a felső sarokba tartó lövést. A 18. percben már az Mtk kapusa is tehetetlen volt, Sági remek szögletét Karacs védhetetlenül csúsztatta a kapuba (0-1). Két percre rá Balogh Milán hibázott ziccerben szép játék után, majd a 28. percben megdupláztuk előnyünket, szél gólt szerezve: Sági beadását Tóth Ádám mellel lekészítette Urbánnak, aki egy átvételt követően óriási gólt ragasztott ballal a kapuba (0-2). Gyorsan jött az újabb gól, ugyanakkor ezt az MTK, azaz Jakab szerezte, Szuhodovszki remek labdáját vágta szép mozdulattal a kapunkba, Bozsó tehetetlen volt. (1-2) Szerencsére az első félidő gólesőjének nem volt vége: Tóth Ádám lopott labdát, majd a kapuig robogott, és a kapust átemelve megszerezte harmadik gólunkat. (1-3)

 

A második félidőben kétgólos vezetésünk tudatában magabiztosan tartottuk előnyünket, a mérkőzés is csendesebb mederben csordogált. Az MTK meddő mezőnyfölényén túl igazán nagy helyzetet nem tudott kidolgozni, mi kontrákkal veszélyeztettünk, de a bejezésekbe rendre hiba csúszott. Az eredmény nem változott, 3-1-es győzelmet arattunk egy nagyon jó és tehetséges ellenfél otthonában.

 

Csapatunk ismét bizonyította milyen játékerőt képvisel, ugyanakkor szurkolóink is bizonyítottak, hiszen remek futballhangulatot varázsoltak a csepeli stadionba. A mérkőzést követően jó volt látni a jeleket, a közös ünneplést a szurkolókkal, amely azt mutatja, hogy idén óriási a csapatszellem, mindenki egy célért küzd és harcol! Csak így tovább és az eredmény nem fog elmaradni!

 

Jók: Pintér Dominik a mezőny legjobbjaként megállíthatatlan volt a bal oldalon. Mundi, Hunya és Ficsor óriásit dolgozott a pálya közepén. Tóth Ádám és Urbán Gabi kapu előtti kreativitása is dicséretet érdemel.

 

Csapatunk: Bozsó, Karacs, Ficsor, Villányi, Mundi, Urbán, Pintér, Hunya, Sági, Tóth Á., Balogh. 

 

Kispad: Paulovicz, Tóth II. Á., Mészáros, Fazekas, Csicsek, Katona, Tamás

 

Horváth Dávid edzői értékelése:

A nekünk szokatlan, korai kezdési időpont próbára tette a játékosokat, de jó állapotban, felkészültek voltak mentálisan. Ennek is köszönhetően remek első játékrészt produkáltunk a mi akaratunk érvényesült, labdabirtoklás is rendben volt, talán 2-0-ás vezetésnél vettünk vissza egy rövid időre. A félidei mérkőzésállás egy kedvező helyzetet jelentett nekünk és izgalom nélkül azt játszottuk, amit ilyenkor kell. Fantasztikus ultráink futballhangulatot teremtettek a csepeli lelátóra, jó érzés volt hallani, ahogy a csapatot éltették!

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

🏊‍♀️HÓD KUPA NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY!HÓDMEZŐVÁSÁRHELY