Továbbra is veretlenül hazai pályán

2017/10/22

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója:

 

Tartjuk lehengerlő formánkat hazai pályán!

 

(5 mérkőzésen 5 győzelem; 20 rúgott és mindössze egy kapott gól)

 

Monori SE - Tállya KSE 5-1 (2-0)

 

Gólszerzőink: Balogh Milán 2, Tóth Ádám, Ficsor Richárd, Bonifert Péter

 

Az első perctől kezdve éreztettük ellenfelünkkel, hogy a listavezetőnél a sereghajtónak nem teremhet babér, gyorsan magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és Balogh Milán góljával már a 17. percben megszereztük a vezetést. (1-0) Sorra nyertük a párharcokat, folyamatos nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. A 33. percben megdupláztuk az előnyünket, Tóth Ádám robbant a Tállya 16osához, megelőzve védőjét, majd mesterien centerezett Baloghhoz, aki egy csel után az üres kapuba passzolt. (2-0).

 

A második játékrész első tíz percében eldőlt az addig is meglehetősen egyoldalú találkozó. Először Tóth Ádám lépett ki ziccerben, és a kapust is kicselezve megszerezte harmadik gólunkat. (3-0) Majd ismét Balogh lépett ki egy pazar átvétel után és emelte át a kapust. Az emelés a felső lécre hullott, de Ficsor ellenfele fölé emelkedve a kapuba stukkolta a labdát. (4-0). A Tállya becsületéért küzdött és az 57. percben össze is jött a szépítés: a 100-nál is több NBI-es mérkőzéssel rendelkező Lippai Ákos értékesítette ziccerét. Horváth Dávid folyamatos cserékkel pihentette alapembereit az eddig minden játékpercet pályán töltő Sági Milán is pihenőt kapott. A cserék is jól léptek be a játékba, Barthel Gábor hosszú sérülése után tért vissza, Bonifert pedig gólt is fejelt Mundi mesteri beadásából (5-1) beállítva a végeredményt.

 

A gyakori focimondás, miszerint "a kötelező győzelmek a legnehezebbek" most nem érvényesült, könnyed játékkal arattunk nagyarányú győzelmet hazai közönség előtt, továbbra is megőrizve vezető pozíciónkat és veretlenségünket.

 

Nehéz hét vár csapatunkra, hiszen kedden a többszörös magyar bajnok, NBI-es élcsapat Debrecen érkezik hozzánk a magyar kupa soros fordulójában, majd szombaton mi megyünk Debrecenbe, ahol a Deac otthonában vendégeskedünk.

 

Gyerünk srácok, Hajrá Monor!!!

 

Jók: Az egész monori csapat egységes, látványos játékot produkált, de Balogh Milán két szép góljával és egy remek gól előkészítéssel a mezőny fölé emelkedett.

 

Monor SE – Tállya KSE 5-1 (2-0)

 

Monori SE: Bozsó – Karacs, Ficsor, Villányi, Mundi, Mészáros, Pintér, Hunya (Urbán), Sági (Barthel), Tóth Á. (Bonifert), Balogh. 

Edző: Horváth Dávid

 

 

Horváth Dávid edzői értékelése:  Jó mentalitással álltunk a mérkőzéshez, ami döntő jelentőségű volt. Gyorsabbak voltunk ellenfelünknél, kreatívak, sok szép támadást vezettünk, így gólokban is megmutatkozott fölényünk. Ilyen különbséggel is megérdemelt volt a győzelmünk, pedig az elmúlt bajnokságban szenvedtünk a Tállya elleni találkozókon.

 

A mérkőzés monori góljai:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ds7czOkaoBI&feature=youtu.be

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek