Visszafogott játékkal hoztuk el a három pontot Debrecenből!

2017/10/29

A sorozat folytatódik!🏆⚽️💙🥇👍

Debreceni EAC - Monori SE 0-3 (0-2)

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Tovább folytattuk NBIII-as menetelésünket, és három gólos győzelmet arattunk a DEAC otthonában. Noha a minőségbeli különbség már az első perctől kezdve érzékelhető volt, ellenfelünk megszervezte játékát, így az eredmény ellenére kiegyenlített mérkőzést játszottunk.

A mai napon csapatjátékunkba több hiba is csúszott, de ennek ellenére is sima győzelmet arattunk, ez a tény mindenképpen a Monor erejét és minőségét igazolja.

Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A DEAC kontrákkal veszélyeztetett. Nyomásunk az utolsó percekben érett vezetéssé: előbb egy bedobásfigura után szereztünk gólt, majd pár perc múlva Tóth Ádám használta ki a védelmi megingást és duplázta meg az előnyünket. (0-2) Tóth Ádám már 6 mérkőzés óta rendre beveszi a soros ellenfél kapuját. GRATULÁLUNK, remek teljesítmény!

 


Két gólos előnyünk tudatában a második játékrészben sok hibával játszottunk, és annak ellenére, hogy továbbra is mi irányítottunk, a DEAC visszajöhetett volna a meccsbe, ha Bozsó nem véd két ízben is óriásit, vagy Pintér nem ment a gólvonalról. A mi oldalunkon Urbán és Balogh került nagy helyzetbe, de hibáztak, így az eredmény csak az utolsó pillanatban változott. A ráadás perceiben a csereként jól beszálló Bonifert Péter lépett ki és szépen tálalt Balogh Milán elé, aki beállította a három gólos győzelmet. (0-3)

Óriási formában a csapat ami az eredményességet illeti, hiszen továbbra is veretlenül őrzi első helyét, sőt a három NBIII csoportot egybevéve a legjobb gólkülönbséggel, legtöbb rúgott és legkevesebb kapott góllal állunk 12 fordulót követően! 

Jövő héten, szombaton kulcsfontosságú hazai derbi következik a tabella második helyén álló ESMTK ellen!

11.04-én 13:30 Monori SE - ESMTK Rangadó!!!

Jók: Tóth Ádám sorozata mindenképpen kiemelendő, Tóni Bozsó két óriási védéssel biztosította be a győzelmet. Pintér Dominik mezőnymunkájával sokat tett a győzelemért.

Debreceni EAC–Monori SE 0-3 (0-2)

Csapatunk:
Monori SE: Bozsó A.–Karacs D. (Katona R.), Ficsor R., Villányi G., Mészáros L., Urbán G. (Bonifert P.), Pintér D., Hunya K. (Barthel G.), Sági M., Tóth Á., Balogh M. Edző: Horváth Dávid

Gól: Nagy Z.(ög), Tóth Á., Balogh M.
Horváth Dávid vezetőedző értékelése:
Az első félidőben nehéz dolgunk volt a teljesen védekezésre beálló, támadni nem akaró ellenfelünkkel szemben. Csak idő kérdése volt, hogy mikor hibáznak bele ebbe. Két megingásukat kihasználtuk, így előnyt tudtunk szerezni még a szünet előtt, ami azért volt fontos, hogy ne adjuk meg a pontszerzés reményét a hazaiaknak. A második félidő valamelyest kiegyenlítettebb volt, de lényeg, hogy begyűjtöttük a három pontot és szép októbert zártunk: a négy győzelem melletti egyetlen döntetlen magért beszél.

A harmadik, Balogh Milán gól:
 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek