Igazságos döntetlen a rangadón!

2017/11/05

 

Monori SE - ESMTK 0-0 (0-0)

 

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Az ESMTK igazolta, hogy miért is foglal el előkelő helyet a tabellán, Turi Zoltán remekül felkészítette ellenfelünket, ezért egy harcos, szikrázó rangadón most csak gól-nélküli döntetlenre futotta.

 

A sok néző előtt, jó hangulatban játszott rangadó, bár szép játékot nem hozott, de végletekig kiélezett csatát igen. Ezúttal nem tudtuk azt a kreatív támadó futballt játszani, amit a hazai közönség megszokhatott, de az izgalom nem maradt el.

 

Az első negyedórában nekünk esett az ESMTK, de igazi helyzetig nem jutott, majd átvettük a játék irányítását és előbb Tóth Ádám Sándor, majd Villányi Gergely helyzeteinél védett nagyot az ellenfél kapusa. Ebben az időszakban többször állt a játék, ami az ESMTK-nak kedvezett, és visszafogta folyamatosan lendületbe jövő csapatunkat.

 

A második félidő egy óriási Urbán ziccerrel kezdődött: 46. percben vezethette Bonicara a labdát, de a ziccert nagy védéssel hárította a piros-fehérek kapusa. Ezt követően az ESMTK harcolt ki mezőnyfölényt, többször vezettek veszélyes támadást, de Bozsónak bravúrt, igazi nagy védést nem kellett bemutatni. A mérkőzés ezen periódusában mind a két csapat eldönthette volna a meccset, sőt a bíró is: félidő közepén Mundi tolta el a labdát a 16oson belül, Privigyei pedig óriási ütemkéséssel felöklelte, de a teljesen jogos 11es elmaradt. A játékvezető alapvetően "érdekes" felfogásban vezette a mérkőzést... amit a teljesen esetlegesen kiosztott összesen 11!!! sárga lap is igazol.
A 92. percre még maradt egy kiállítás is, az ESMTK házi gólkirálya Boda mehetett zuhanyozni. Néhány pillanatig voltunk csak előnybe, így az eredmény már nem változott.

 

Egy kemény mérkőzést játszottunk, amelyen folyamatos játék alig alakult ki, így a végeredmény sem lehetett más mint 0-0-ás döntetlen. A játék minősége most elmaradt a megszokottól, de lehet javítani Gyöngyösön, ahová ingyenes szurkolói buszt indítunk és reméljük minél több monori szimpatizáns elkíséri a csapatot (Részletek hamarosan a web- és facebook oldalunkon!!!)

 

 

Jók: A védelmünk dicsérhető a kapott gól nélkül lehozott mérkőzés miatt. Villányi Gergely és Karacs Dániel is jól teljesített, illetve Sági Milán lendületes játéka volt kiemelkedő.

 

 

Monori SE - ESMTK 0-0 (0-0)

 

Csapatunk:
Monori SE: Bozsó A.–Karacs D., Ficsor R., Villányi G., Mundi Z., Urbán G. (Mészáros L.), Pintér D., Hunya K., Sági M., Tóth Á., Balogh M. Edző: Horváth Dávid

 

Horváth Dávid vezetőedző értékelése:
Az első 15 percben idegesen játszottunk, utána viszont már a saját játékunkat tudtuk játszani és több kisebb-nagyobb lehetőséget is kidolgoztunk. 
A második játékrèszt is jól kezdtük, megszerezhettük volna a vezetést, mely döntő jelentőségű lett volna a mérkőzés kimenetelében. A meccs hajrájáig ezután az ESMTK vette át az irányítást, de a végére újra ki-ki meccs alakult ki. Igazi rangadót láthattak a kilátogató nézők.

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek