NBIII Bajnoki mérkőzés összefoglalója

2017/11/12

Egy félidő alatt lerendeztük a mérkőzést és növeltük előnyünket a tabella élén!

 

GYÖNGYÖSI AK–MONORI SE 1–3 (0–3)

 

dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Az idei évben óriási érdeme a csapatnak, hogy a "kötelező" mérkőzésekről szinte hiba nélkül hozzuk el a 3 pontot. Így volt ez most is, és koncentrált első félidővel, három gólos előnyt szerezve, sima győzelmet arattunk Gyöngyösön.

 

Az első negyedórában ismerkedtek a csapatok, míg mi saját játékunkat játszottuk, addig a GYAK előreívelésekkel és Laurinyecz egyéni megoldásaival próbált fogást találni védelmünkön. A félidő második felében már érezhető volt a csapatok közötti különbség, ami abban nyilvánult meg, hogy mi kegyetlenül használtuk ki a Gyöngyös hibáit és 20 perc alatt három góllal eldöntöttük a meccset:

 

1. Pintér lendületesen ment el a bal oldalon és visszagurított labdájával Mundi kilőtte a hosszú sarkot. (0-1)


2. Ficsor cselezgetett a 16osnál, majd egy felpattanó labdát Balogh Milán a kapuba továbbított. (0-2)

 

3. Balogh duplázott pár percen belül egy jó átvételt követően 18 méterről óriási erővel a kapu felső sarkába bombázott. (0-3)

 

 

 

Biztos előnyünk tudatában a figyelem visszaesett. Számtalan lehetőségünk volt, hogy tovább növeljük előnyünket, de olyan pontatlanok voltunk, hogy gyakorlatilag kapura lövésig sem jutottunk. Szerencsére a mérkőzést így is sikerült kontroll alatt tartanunk, a Gyöngyösnek csak egy kapu előtti kavarodást követő szépítésre futotta, Laurinyecz révén. (1-3)

 

A Gyöngyös elleni mérkőzésen a legfontosabb a 3 pont megszerzése volt, így mindenképpen jár a gratuláció a srácoknak. Hétről-hétre javítjuk kifogástalan mutatóinkat, de ami legfontosabb tartjuk vezető pozíciónkat.

 

Mindenképpen kiemelendő a szurkolóink által teremtett igazi futballhangulat. Ilyenkor jó monori focistának lenni, Köszönjük!💙

 

Jövő hét szombaton újabb nehéz próba vár ránk, hiszen 13 órakor a 6 győzelmes szériát produkáló Tiszafüred csapatát kell megállítanunk, majd jöhet a Tarján elleni hazai rangadó!

 

Jók: Balogh Milán duplájával igazolta hetek óta tartó jó formáját. Barthel Gábor hosszú kihagyás után remekül tért vissza a kezdőcsapatba.

 

GYÖNGYÖSI AK–MONOR 1–3 (0–3)

Csapatunk:

 

MONOR: Bozsó – Karacs (Mészáros L., 62.), Barthel, Ficsor (Bonifert, 50.), Villányi, Mundi (Tamás, 90.), Pintér, Hunya, Sági, Tóth Á., Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

 

GÓL: Laurinyecz (77.), ill. Mundi (17.), Balogh M. (25., 36.).

 

Horváth Dávid vezetőedző értékelése - Egyáltalán nem lebecsülve a Gyöngyöst, de nekünk a mai találkozó, kötelező győzelem kategóriába esett. Ez a tabellán elfoglalt helyezés és a két csapat célja közötti különbség indokolja. Az erősségeinket érvényesíteni tudtuk, míg ellenfelünkét tompítani, ez azt eredményezte, hogy az első félidőben gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzést. A második játékrészben ezzel szemben túlságosan is visszaesett a koncentrációnk a három gólos vezetésnél, így az nem tetszett. De lényeg a három pont és mivel a mögöttünk lévő Salgótarján botlott, növeltük az előnyünket

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek